NHL Mock Draft 2.0

13: Carolina Hurricanes
JV: Tyson Jost (Pentincton Vees, C)
Over Tyson Jost werd nog wat getwijfeld omdat hij in de relatief onbekende BCHL actief is. Op het WK U18 maakte hij als aanvoerder echter een einde aan de twijfel met 15 punten in 7 duels. Speelt energiek en creëert daarmee veel kansen, voor zichzelf en voor zijn medespelers.
RG: Tyson Jost
De Hurricanes hebben dringend centres nodig, eigenlijk al voordat Eric Staal naar de Rangers ging. De enige noemenswaardige belofte voor ‘down the middle’ is Lucas Wallmark. Tyson Jost is de beste centre beschikbaar.
14: Boston Bruins
JV: Logan Brown
Logan Brown is lang en fysiek sterk en maakt het daarmee moeilijk om hem de puck te ontfutselen. Zowel defensief als offensief kun je op Brown bouwen en de 1,98 lange center heeft daarmee de juiste elementen voor het spelen van het spel van de Bruins.
RG: Charles McAvoy (Boston College, D)
Wie dit seizoen wedstrijden van de Bruins gekeken heeft, weet hoe groot de noodzaak voor verdedigers is in ‘Beantown’. Boston heeft de keuze uit twee rechtshandige verdedigers: Dante Fabbro en Charles McAvoy. Er zijn niet verschillen tussen de twee. McAvoy is echter iets verder in zijn ontwikkeling en ook speelt hij praktisch in de achtertuin van de Bruins.
15: Minnesota Wild
JV: Clayton Keller
Offensief lopen er aardig wat contracten af en omdat Minnesota niet de salarisruimte heeft om iedereen te verlengen met een salarisverhoging, is het aannemenlijk dat er aanvallers door zullen stromen. De prospect pool van Minnesota dunt daarmee voorin aardig uit en met Keller voegt men direct een topstuk toe.
RG: Michael McLeod
Michael McLeod zou weleens dé steal van deze draft kunnen worden. De centre van de getalenteerde Steelheads heeft zijn defensieve spel al aardig op orde en zijn productie lijdt er niet onder, met 61 punten in 57 wedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen