NHL Mock Draft 2.0

jakob_chychrun_sarnia_sting
10: Colorado Avalanche
JV: Jakub Chychrun (Sarnia Sting, D)
Offensief heeft Colorado genoeg prospects beschikbaar voor de komende jaren, maar defensief is de spoeling dun. De beste spelers in de huidige spelers zijn rechtshandig en Chychrun is een linkshandige verdediger.
RG: Jakub Chychrun
Er werd veel verwacht van de verdediger van de Sting en doordat Chychrun niet aan deze verwachtingen heeft kunnen voldoen, wordt hij niet langer als de beste verdediger van de draft gezien. Dit wil echter niet zeggen dat Chychrun geen goede speler is. Hij is zeer volwassen voor zijn leeftijd en zal tot op het bot gemotiveerd zijn om te bewijzen dat hij wel degelijk de beste verdediger van de draft was.
11: New Jersey Devils
JV: Kieffer Bellows (US U18, C)
De Devils raken aardig wat aanvallers kwijt, hetzij deze zomer, hetzij op langere termijn. De effectieve van die spelers liet dit seizoen aardig wat te wensen over en Bellows heeft dit seizoen 50 goals op zijn naam staan.
RG: Clayton Keller (USA U18, C)
De Devils bouwen verder aan hun voorhoede, nadat vorig jaar Pavel Zacha al gekozen werd. Clayton Keller is niet groot, maar zijn puck handling is fabelachtig en hij liet zich gelden tijdens het onder-18 toernooi in Grand Forks enkele weken terug, met maar liefst veertien punten in zeven wedstrijden. Wel zal hij tijd nodig hebben om fysiek sterker te worden.
12: Ottawa Senators
JV: Michael McLeod (Mississauga Steelheads, C)
Met Michael McLeod voegt Ottawa een speler toe die offensief sterk is, met behulp van wat fysieker spel. Chris Neil zijn contract loopt af. Of hij direct stopt is nog niet duidelijk, maar het einde van zijn carrière komt wel snel nabij en dan hebben de Senators niet zo’n type speler meer.
RG: Jake Bean (D, Calgary Hitmen)
Het defensieve spel van de Senators van het afgelopen seizoen was ver onder de maat. Vorig jaar werd verdediger Thomas Chabot al gekozen en ook deze draft zal de defensie van de Senators versterkt worden. Bean is goed genoeg om in de top 10 gekozen te worden en Ottawa zal daarom zeer blij zijn dat de met name offensief sterke verdediger nog beschikbaar is op nummer 12.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen