NHL Mock Draft 2.0

alexander nylander
7: Arizona Coyotes
JV: Olli Juolevi
Arizona heeft nog vele offensieve prospects beschikbaar en een hoop aflopende contracten op de blauwe lijn. Dat er in Juolevi dan nog een speler beschikbaar is die de Coyotes mogelijk direct kan versterken, is een gelukje waar de Coyotes dankbaar gebruik van maken.
RG: Mikhail Sergachev (Windsor Spitfires, D)
De Russische verdediger kwam dit seizoen praktisch uit het niets, maar zijn spel voor Windsor dit seizoen was zeer sterk. Er zitten geen gaten in zijn spel, zowel offensief als defensief en hij wordt gezien als de Ivan Provorov van dit jaar (de Russische verdediger die vorig jaar door Philadelphia gekozen werd. Een ‘one-two punch’ van Oliver Ekman-Larsson en Mikhail Sergachev? Brrr..
8: Buffalo Sabres
JV: Mikhail Sergachev
De Sabres hebben genoeg prospects maar moeten vooral defensief sterker worden. Met de defensieve prospects die hier nog beschikbaar zijn, kan de concurrentie worden verhoogd en daarmee is de toekomstige defensieve zekerheid gewaarborgd.
RG: Alexander Nylander
Ondanks dat een verdediger een gat in de depth chart van de Sabres zou vullen, zal het voor Buffalo te verleidelijk zijn om voor de skill van Nylander te kiezen. Alexander is de derde Nylander (na vader Michael en broer William) die in de NHL zal uitkomen. Nylanders puck handling en zijn visie zorgt ervoor dat Buffalo’s dodelijke aanval alleen nog maar dodelijker wordt.
9: Montreal Canadiens
JV: Julien Gauthier (Val d’Or Foreurs, RW)
Het grootste huidige problem is de effectiviteit in de aanval. Gauthier bestormt nog niet direct de NHL, maar kan op termijn wel een pure goal scorer voor de Canadiens worden.
RG: Logan Brown (Windsor Spitfires, C)
De Canadiens kunnen op meerdere onderdelen hulp gebruiken en ze zullen hier voor de grote, sterke centre kiezen in Logan Brown. Brown speelde een grote rol in de opmars van de Spitfires dit seizoen, met 74 punten in 59 wedstrijden. Ook op het onder-18 toernooi liet hij zijn visitekaartje achter, met twaalf punten in zeven wedstrijden voor de VS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen