NHL Draftwatch: de Trade Deadline en de aankomende Draft

Pacific Division
62274_nhl_draft_lottery_hockey
Vorig jaar was deze divisie het lelijke eendje (ironisch genoeg met uitzondering van Anaheim Ducks) van de NHL. Dit jaar lijkt de Pacific Division nog altijd de zwakste divisie, maar het gat is veel kleiner.
Los Angeles Kings: Heeft alleen nog picks in de tweede, vierde en vijfde ronde. De Kings gaan voor succes in de play-offs maar lijken dat met deze – niet verkeerde – ploeg te moeten doen.
San Jose Sharks: De first round pick ging naar Boston en ook in de derde ronde heeft San Jose geen pick. In latere rondes zijn meer picks beschikbaar maar daarmee haal je geen grote namen binnen. Ook de Sharks lijken het met deze ploeg te gaan doen in het restant van de competitie.
Anaheim Ducks: De directie bleef eerder dit seizoen kalm en hield Bruce Boudreau aan boord. Kalmte lijkt ook nu het devies. In de tweede en vijfde ronde heeft Anaheim geen pick, in ronde drie kan de ploeg op een extra pick rekenen.
Arizona Coyotes: Heeft een extra first round pick uit de ruil van Keith Yandle. Deze ploeg lijkt het nog niet in zich te hebben om ver te komen en daarmee lijkt het wijzer om de pick te bewaren voor de lange termijn.
Vancouver Canucks: Kunnen de Canucks nog ver komen in het Sedin-tijdperk? Het lijkt onwaarschijnlijk. Als zij stoppen, blijft er weinig over in Vancouver. Extra picks verdienen om aan een nieuwe ploeg te bouwen is wijzer.
Calgary Flames: Hebben een extra pick in ronde vier, maar geen pick in ronde zeven. Extra picks verdienen is het advies, maar dat is geen must.
Edmonton Oilers: Is de enige ploeg in de NHL die al zijn eigen picks nog heeft en geen picks van anderen heeft vergaard. Gaan de play-offs niet meer halen, maar wat hebben de Oilers nog aan extra picks? Ervaren spelers moeten de selectie verder helpen, talenten hebben de Oilers in overvloed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen