NHL Draftwatch: de Trade Deadline en de aankomende Draft

2014 NHL Draft - Rounds 2-7
In NHL Draftwatch wordt wekelijks gekeken naar de verrichtingen van prospects die in aanmerking komen te worden gedraft tijdens de aankomende NHL Draft. Welke clubs mogen volgend jaar als eerste kiezen en wie zijn de meest interessante spelers om in de gaten te houden? Net als vorig seizoen kan er een Nederlands talent gedraft worden, al wordt zijn naam minder genoemd dan die van Daniel Sprong vorig seizoen. Bartek Bison speelt voor Prince George Cougars in de WHL.
Deze week niet een blik op de prospects, maar in het kader van de naderende trade deadline een blik op de teams. Wat kunnen we van alle teams verwachten in de aankomende week? Tot 29 februari mag er nog geruild worden, daarna zal een nieuwe ruil pas gemaakt worden met ingang van het nieuwe seizoen. Maar eerst…
Oranje boven!
Bartek Bison en Prince George Cougars verloren deze week alle twee de wedstrijden. Een echte verrassing is dat ook weer niet. Tegenstander was twee maal Kelowna Rockets, op dit moment de beste ploeg in de WHL. In eigen huis moesten de Cougars, de nummer drie in dezelfde divisie als Kelowna, een 4-3 (na OT) en 6-4 nederlaag slikken. Bartek Bison wist zichzelf niet met punten op het scorebord te zetten.
Waar Europeanen in de ogen van Canadezen wat “soft” zijn, maakt de 17-jarige Amsterdammer indruk met zijn fysieke spel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen