NHL Draftwatch: de Trade Deadline en de aankomende Draft

Central Division
Winnipeg Jets v Colorado Avalanche
In de Central Division bevinden zich voornamelijk teams die zich nog voor de play-offs hopen te plaatsen. Eerder buyers dan sellers dus, maar wat hebben de teams te bieden?
Dallas Stars: Bezitten in elke ronde, behalve de zevende, een draft pick. Gaan op een kleine dip na al het hele seizoen lekker. De defensie lijkt voor verbetering vatbaar en dat kan de ploeg de kop kosten als de aanval weer een dip heeft; zijn de Stars bereid om een hoge pick in te leveren om voor de Cup te gaan?
Chicago Blackhawks: De Blackhawks moesten begin dit seizoen wennen aan de nieuwe spelers. Dat is echter al gelukt. De Blackhawks bezitten geen tweede ronde pick en twee in de vierde en vijfde ronde. Deze Blackhawks lijken al klaar voor de play-offs in de huidige samenstelling.
St. Louis Blues: Geen zesde ronde pick, maar twee in de vijfde ronde. Vorig jaar vielen de huidige goalies in de play-offs door de mand; vertrouwen de Blues wederom op deze twee of maken ze nog een move?
Colorado Avalanche: Bezitten al hun eigen picks nog en hebben een extra pick in de zevende ronde van Calgary. Mogelijk maakt een defensieve toevoeging het verschil tussen wel/niet play-offs.
Nashville Predators: Zijn hun pick in de vierde ronde kwijt aan Calgary. Zijn offensief niet machtig genoeg om ver te komen. Één toevoeging lijkt daarin het verschil niet te gaan maken.
Minnesota Wild: Lijken met de wissel van Mike Yeo hun belangrijkste ruil te hebben gemaakt. Minnesota heeft geen pick in de tweede, derde en vijfde ronde, maar wel een extra pick in de zevende ronde. Veel moves kun je daar echter niet mee maken.
Winnipeg Jets: Heeft geen picks van eigen ploegen en is de eigen pick in de derde ronde kwijt. Gezien de positie op de ranglijst lijkt het zaak om extra picks toe te voegen. Het hoge aantal goede prospects van de Jets zorgt er echter voor dat de Jets zich niet op hoeven te laten jagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen