NHL 4-on-4: 'Montreal is kansloos voor de play-offs'

PicsArt_02-12-08.37.21
In de NHL 4-on-4 van SportAmerika laten vier NHL redacteuren elke dinsdag hun licht schijnen op vier nieuwsfeiten, stellingen of geruchten in de NHL. Wekelijks sluit één van onze lezers aan als gastredacteur en geeft zijn of haar mening. Deze week is dat Stephen de Wijn die plaats neemt naast Jens DeMuynck, Jeroen Veenstra en Ed Versteeve.
Aan bod komen deze week de blockbuster trade tussen Ottawa en Toronto, de Montreal Canadiens die ondanks een dramatische reeks nog steeds uitzicht hebben op de play-offs, Minnesota Wild en hun zwakke reeks in extra tijd en Buffalo Sabres die geen potten breken, ondanks Jack Eichel te hebben gedraft. Maar zoals altijd stellen we eerst onze gastredacteur van deze week voor.
Even voorstellen: wie is Stephen?
Stephen de Wijn is 34 jaar, woonachtig in Amsterdam. Hij is een groot sportliefhebber waarbij hij vooral golf, voetbal, veld- en ijshockey volgt. Zijn favoriete team is Montreal Canadiens, een team waar hij al meer dan 20 jaar fan van is. Zijn vader heeft in Montreal gewoond en die zat in de gouden jaren bij alle wedstrijden in the Forum. Toen de Canadiens tegen LA in 1993 in de Stanley Cup finale stond, zag hij Patrick Roy op TV de cup winnen van Gretzky.
Stephen was op slag een Partisan en zette overal CH en nummer 33 op. Tot op de dag vandaag hangt Roy in de woonkamer in huize de Wijn aan de muur. Met de komst van internet was het volgen van de Habs steeds makkelijker. In heeft Stephen Europa al veel hockey live mogen zien, maar afgelopen september keek hij voor het eerst live een NHL wedstrijd. Helaas niet zijn geliefde Canadiens, maar dat gaat hopelijk snel gebeuren. Bijvoorbeeld in het jaar dat Montreal de 25e Stanley Cup wint.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen