VIDEO: Ronda Rousey dacht aan zelfmoord

UFC 184: Rousey v Zingano
Na haar verloren partij tegen Holly Holm dacht Ronda Rousey aan zelfmoord. De Amerikaanse was niet meer de ongeslagen UFC Bantamweight titel en had moeite met de gedachte dat ze niet meer de meest dominante athlete was.
In een emotioneel interview tijdens The Ellen Show vertelt Rousey over hoe moeilijk het was om haar eerste verlies in MMA te verwerken. “Ik zat in de hoek na het gevecht en dacht serieus na om er een einde aan te maken. Ik dacht aan wat gaat er nu gebeuren? Niemand zal om mij geven”, aldus Rousey tegenover Ellen.

Het was haar vriend en tevens UFC vechter Travis Browne die haar anders deed denken. Voor Rousey was het een zware periode waarin ze zich ook afsloot van de media. De vrouw die werd bestemepld als onverslaanbaar werd verrassend knock-out geslagen door Holly Holm. Ze kijkt al uit naar de rematch met Holm. “Ik geloof nog altijd dat ik ongeslagen ben. Natuurlijk wil ik tegen Holly (Holm) vechten. Ik wil haar verslaan om alles weer goed te maken. Ik wil ook haar ongeslagen status beëindigen.”

Holm zal eerst over twee weken in actie komen tegen Miesha Tate tijdens UFC 196. De winnaar van die confrontatie zal aan het eind van dit jaar tegen Ronda Rousey vechten.
Foto: Getty Images / Zuffa (UFC) Archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen