NFL 3-on-3: Tussenrapport

Door

3. WIE ZIJN JOUW FAVORIETEN UIT DE AFC EN NFC VOOR DE SUPER BOWL?

Wouter Boerkamp: Ondanks de aanvallende kracht van de Chiefs kies ik toch voor de stabiliteit van de Patriots in de AFC. Ik heb het idee dat ze nog niet het maximale hoeven doen om wedstrijden te winnen en dat ze in de play-offs een nog hoger niveau kunnen halen. In de NFC kies voor het team dat de NFC North overleeft, de Packers of de Vikings. Beide teams maakten afgelopen weekend een goede indruk tegen de NFC favorieten.

Joël Ackermans : De NFC heeft drie teams die de Superbowl kunnen halen met de Saints, Eagles en Rams. In de AFC krijgen we een re-match tussen de Patriots en de Chiefs. De league is aan het veranderen op aanvallend gebied en ik denk dat de meest dynamische offenses de Superbowl gaan halen: Chiefs-Rams.

Toon Aerts: Ik acht een LA-bowl in Atlanta een reële mogelijkheid. De Rams zijn na de trade deadline nog beter geworden en zijn het te kloppen team in de NFC. In de AFC zijn de Chiefs en Patriots wellicht favoriet, maar ik heb het gevoel dat de Chargers in een goeie dag iedereen kunnen kloppen. Ook on the road.

Ook leuk om te lezen