5-on-5: NBA off-season en free-agency


5. OP WELKE TEAMS GAAN JULLIE LETTEN KOMEND SEIZOEN?Neal Petersen: Hup Denver. Als is het maar omdat zij Isaiah Thomas weer een kans gaan geven. Heel benieuwd ook naar Kawhi Leonard, als hij er gaat spelen, in Toronto en natuurlijk het eerder al beschreven OKC.
Niels Godding: De Knicks hypetrain met leuke jonge spelers. Daarnaast hebben ze een hele goede coach dus ik zit er klaar voor. Dallas heeft zo ineens toch een heerlijke starting lineup. Sacramento heeft drie echt hele goede jonge spelers . Ik ben erg benieuwd naar het lerend vermogen van ze.
Ruben de Regt: Het moeilijkste van aankomend seizoen is doen alsof een ander team echt veel kans maakt op een titel dan de Warriors, maar ik ben toch heel benieuwd wat de Lakers er van gaan maken met hun vernieuwde ploeg. Ook kijk ik uit naar het duo Booker & Ayton wat toch bepaalde gelijkenissen toont met Kobe & Shaq.
Lars Leeftink: De Bulls (Parker, Wendell Carter, Hutchison), Suns (Bridges, Ayton, Holmes, Ariza) en Hawks (Young, Huerter, Spellman, Collins en Lin) gaan allemaal de play-offs niet halen, maar zijn wel League-Pass materiaal. Qua play-off-teams die verbeterd zijn kijk ik vooral naar de Thunder (Schroder, Luwawu en Noel toegevoegd) en de Lakers (James, McGee, Stephenson, Rondo en Beasley).
Niels van der Veen: De Lakers met LeBron natuurlijk en zijn “meme-team” met Stephenson, Rondo en Beasley en JaVale McGee maar vooral de ontwikkeling in het oosten bij de Celtics en ’76ers.

Niels van der Veen
Basketbal begonnen te volgen door Kobe Bryant. Verder groot fan van Stephen Curry, Damian Lillard en de 76ers. De laatste jaren ook naar de NFL toe gegroeid. Go Ravens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen