5-on-5: NBA off-season en free-agency


1. WELK TEAM HEEFT DE BESTE OFF-SEASON TOT NU TOE?


 

Neal Petersen: OKC. Ze zijn een storende factor kwijt en hebben PG weten te behouden. Zij hebben nu met Westbrook, PG, Steven Adams en Andre Robinson een meer dan behoorlijke core van vier starters. Andere winnaars: Lakers en Warriors.

Niels Godding:  Thunder met het behouden van Paul George en de uitstekende trade voor Dennis Schroeder. Golden State: Kevin Durant behouden en Cousins voor een prikkie. Mavs: Luka Doncic + Deandre Jordan is een win.

Ruben de Regt: Lakers. Ook al ben ik pessimistisch over het spontane omgooien van rebuilding naar contending, ze hebben het team het meest versterkt van allemaal en de mindere spelers hebben ze weg laten gaan.
Lars Leeftink: Ondanks dat de 76ers, Suns, Bulls, Wizards, Magic en Hawks een shoutout verdienen, zijn er twee winnaars. De Thunder zijn Anthony kwijt, hebben het team van vorig jaar bij elkaar gehouden (George, Grant enz) en hebben Schroeder, Luwawu en Noel toegevoegd aan hun team. De Spurs zijn af van Leonard en krijgen er waarde voor terug (DeRozan en een pick), hebben toekomst binnengehaald met Walker en Metu en hebben de rest van het team (op Anderson na) bij elkaar gehouden.
Niels van der Veen: Naast de Lakers hebben de Warriors gedaan wat ze moesten doen. Iedereen wist dat het zwakste punt de center was maar met Cousins is dit compleet weg. Ook de Raptors met Leonard kunnen een goed seizoen gaan draaien en weer meedoen in The East.

Niels van der Veen
Basketbal begonnen te volgen door Kobe Bryant. Verder groot fan van Stephen Curry, Damian Lillard en de 76ers. De laatste jaren ook naar de NFL toe gegroeid. Go Ravens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen