5-on-5: NBA off-season en free-agency


2. WELK TEAM HEEFT DE SLECHTSTE OFF-SEASON TOT NU TOE?


Neal Petersen: De Eastern Conference. Natuurlijk, Boston en Philly zijn niet zwakker geworden, maar het niveauverschil tussen beide conferences gaat alleen maar toenemen dankzij de laatste trades en free agency signings. Geen goed teken als je het mij vraagt.

Niels Godding: Cleveland zou te makkelijk zijn dus ik ga voor Houston. Ariza / Mbah a Moute weg gaat ze pijn doen. Moeizame onderhandelingen met Clint Capela en het potentiële aantrekken van Anthony zal hun titelaspiraties meer pijn dan goed doen.
Ruben de Regt: Rockets. CP3 blijft maar ze zijn Ariza en Mbah a Moute kwijt en wat er met Capela en Joe Johnson gaat gebeuren, is nog niet duidelijk.
Lars Leeftink: Houston Rockets zijn met afstand de ploeg die het minst uit de offseason zijn gekomen. Het verlies van Trevor Ariza en Luc Mbah a Moute gaan ze zeker voelen, zelfs met de komst van James Ennis en de eventuele komst van Carmelo Anthony. Ook de terugkeer van Clint Capela is nog niet en de financiële situatie is dramatisch.
Niels van der Veen: Dit zijn voor mij duidelijk de Houston Rockets. Ze zijn twee erg goede small-forwards verloren in Trevor Ariza en Luc Mbah a Moute en lijken hiermee hun kans op de titel nu al te hebben vergooid.

Niels van der Veen
Basketbal begonnen te volgen door Kobe Bryant. Verder groot fan van Stephen Curry, Damian Lillard en de 76ers. De laatste jaren ook naar de NFL toe gegroeid. Go Ravens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen