5-on-5: NBA off-season en free-agency


4. HOE KIJKEN JULLIE NAAR DE DAMARCUS COUSINS TRADE?


Neal Petersen: Goedkoop en in potentie hele goede basketballer. Bold statement: Boogie wordt de oorzaak van geen nieuwe titel voor de Warriors vanwege zijn ego.
Niels GoddingCousins zal een groot gedeelte van het seizoen nu niet gaan spelen en misschien de tijd krijgen tot de play-offs om fit te raken. Dat is weer goed voor zijn lichaam en lange termijn. Prima deal. Er hebben een hoop teams liggen te slapen achteraf gezien.
Ruben de Regt: Ik heb heel veel minder bewondering voor hem sinds zijn verhuizing. Hij kon gewoon blijven bij de Pelicans en na zijn herstel weer competitief meedoen. Cousins gaat nu de minst gerespecteerde ring ooit krijgen. Ik vind het nog erger dan Durant.
Lars Leeftink: Heel simpel. De Warriors hebben zich aan de regels gehouden (Mid-Level Exception was beschikbaar en ze betalen gewoon netjes hun Luxury-Tax) en Cousins heeft geaccepteerd dat hij minder geld zal verdienen om een kampioenschap te winnen en zichzelf te bewijzen na zijn blessure van vorig jaar.
Niels van der VeenDeMarcus Cousins heeft dit perfect ‘uitgespeeld’ hij komt terug van een blessure en kan bij de Warriors op z’n gemakje terug komen in de tijd die hij wilt. Ook is dit dé manier om een ring te pakken. De Warriors hebben hem niet nodig voor die ring maar toch is hij een extra wapen in de play-offs omdat niemand weet hoe ze dan spelen.

Niels van der Veen
Basketbal begonnen te volgen door Kobe Bryant. Verder groot fan van Stephen Curry, Damian Lillard en de 76ers. De laatste jaren ook naar de NFL toe gegroeid. Go Ravens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen