5-on-5: NBA off-season en free-agency


3. WIE VERDIENDE DE SUMMER LEAGUE ROOKIE AWARD?


Neal PetersenKevin Knox bandwagon!

Niels Godding: Waar Ayton mijn twijfels niet kon wegnemen, werd ik weggeblazen door het Knicks duo Kevin Knox / Mitchell Robinson. Zoveel potentie zit in beide heren in het huidige basketball dat ik volledig aan boord ben van de hypetrain.
Ruben de Regt: Kevin Knox: De beste speler vond ik Josh Hart maar hij is geen rookie meer. Er waren veel twijfels over de pick van de Knicks maar Knox heeft laten zien dat zijn team misschien wel goed gekozen heeft.
Lars Leeftink: Deze geef ik aan de twee Knicks-rookies Kevin Knox en Mitchell Robinson. Over beide keuzes had ik mijn twijfels (Vooral Knox zo vroeg in de Draft), maar beide hebben laten zien in Las Vegas dat de Knicks voorlopig de goede keuze gemaakt hebben. Robinson is een fantastische verdediger en rebounder, Knox een aanvallende meester.
Niels van der Veen: Kevin Knox. Josh Hart was de beste speler maar hij is geen rookie meer. Net als met Porzingis een paar jaar geleden was er onduidelijkheid over Knox. Deze is met zijn Summer League optreden wel weggenomen lijkt mij.

Niels van der Veen
Basketbal begonnen te volgen door Kobe Bryant. Verder groot fan van Stephen Curry, Damian Lillard en de 76ers. De laatste jaren ook naar de NFL toe gegroeid. Go Ravens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen