NBA Trade Machine: Northwest Divison

Door

Toronto Raptors v Boston Celtics

Foto: Jared Wickerham/Getty Images

Denver Nuggets

De Denver Nuggets waren dramatisch slecht vorig jaar, en dit jaar moeten de fundamenten voor een succesvol team worden gelegd. Met Emanuel Mudiay hebben ze de point guard voor de toekomst, en ze hebben nog een aantal spelers die de Nuggets kunnen gebruiken de komende jaren. Maar er moet ook ruimte worden gemaakt, zowel financieel als personeel. Met de trade van Ty Lawson werd al cap space gecreëerd, maar er zijn nog een aantal dure spelers met een goede trade waarde.


Denver Nuggets krijgen Terrence Ross, Patrick Patterson + 2016 first round pick.

Toronto Raptors krijgen Kenneth Faried


Van deze trade kunnen beide teams beter worden. De Toronto Raptors vullen hun zwakste plek, de power forward positie, met Kenneth Faried. Hij zal de Raptors verdedigend stukken beter maken, offensieve rebounds pakken en Kyle Lowry een extra optie in de pick & roll en de fast break geven.

De Denver Nuggets krijgen Terrence Ross, een getalenteerde small forward die de 3-and-d rol goed kan uitvoeren. Patrick Patterson zou kunnen starten en de Nuggets veel floor spacing geven, maar zou ook als back-up van Danilo Gallianari kunnen spelen. De first round pick uit 2016 kan de rebuilding van de Nuggets versnellen.

Ook leuk om te lezen