UFC-vechters dagen massaal boksers uit


Wat Floyd Mayweather en Conor McGregor kunnen, dat kan ik ook, moet menig UFC-vechter gedacht hebben. Daarom regende het vandaag callouts van de grootste sterren van de MMA-organisatie aan de adressen van hun evenknieën in het boksen. Als het aan hen ligt wordt de gehele fightcard van het evenement op 26 augustus in Las Vegas een UFC-meets-boxing aangelegenheid.

Mayweather versus McGregor op 26 augustus

In hoeverre de uitdagingen serieus genomen moeten worden is niet geheel duidelijk. Al zijn er wel uitdagers die al eerder woorden van gelijke strekking hebben gebezigd. Een goed voorbeeld daarvan is zwaargewichtkampioen Stipe Miocic. De man uit Cleveland daagde de kersverse zwaargewicht bokskampioen Anthony Joshua uit. Miocic liet eerder al weten een gevecht wel te zien zitten en kwam daar nu opnieuw op terug.


Joshua werd eerder ook al uitgedaagd door Junior Dos Santos. Dit was echter voor Dos Santos verloor van Miocic.

Cub Swanson

De volgende die een duit in het zakje deed was Cub Swanson. Ook hij had eerder al laten weten een UFC meets boxing match-up wel te zien zitten. Swanson, die recentelijk nog McGregors kompaan Artem Lobov versloeg, heeft zijn pijlen gericht op Paulie Malignaggi.

Cris Cyborg

Ook Cris Cyborg liet van zich horen. Cyborg ziet het wel zitten om het duel aan te gaan met The First Lady of Boxing Cecilia Braekhus.


Een ander gerucht dat al langer speelt is de uitdaging die Jimi Manuwa aan het adres van bokser David Haye heeft geuit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen