UFC Rotterdam zo goed als uitverkocht


De algemene kaarten voor het allereerste UFC evenement in Nederland is zo goed als uitverkocht. Alle reguliere kaarten zijn vandaag binnen drie uur verkocht, waardoor de zaal nu al voor 95% vol zit.
Fans die nog geen kaartje hebben kunnen wel hun portemonnee trekken voor de VIP en Platinum tickets, waar je dicht bij de kooi zit. Daar zit dan ook onder meer een rondleiding aan verbonden. Het is geen verrassing dat de kaartverkoop zo goed is gegaan, want 13.000 mensen hadden zich al aangemeld voor de voorverkoop. Er kunnen rond de 10.000 mensen in de Ahoy en elke stoel zal bezet zijn op 8 mei.
025309_ROTT_SG_Intl_1200x1200_EngDe UFC heeft niet de minste vechters op de kaart gezet van Fight Night Rotterdam. Zo staat Alistair Overeem in de main event tegenover Andrei Arlovski. Een andere Nederlander, Stefan Struve, komt ook in actie tegen de Braziliaanse veteraan Antonio ‘Big Foot’ Silva. Deze week was er naast de start van de kaartverkoop ook een media tour waar SportAmerika bij aanwezig was.
Foto: Zuffa (UFC)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen