Jon Jones in cel na nieuw vergrijp

UFC 182: Jones v CormierJon ‘Bones’ Jones is dinsdag vastgezet nadat hij zichzelf heeft aangegeven op het politiebureau. De Light Heavyweight vechter, die samen met Daniel Cormier het main event van UFC 197 vormt, kwam eerder deze week al slecht in het nieuws na een aanvaring met een agent.
Jones werd door deze agent staande gehouden, nadat hij zich schuldig zou hebben gemaakt aan een zogenaamde drag race (een wedstrijd waarbij twee auto’s vanuit stilstand zo snel mogelijk op proberen te trekken, red.) Hierna volgde een heftige woordenwisseling met de agent van dienst, wat al snel op internet terug te vinden was. Naast dit vergrijp kreeg hij ook nog vier andere bekeuringen van deze agent.

Nadat hij in april van het vorige jaar betrokken was hij een auto ongeluk, was hij voorwaardelijk vrij. Dit op voorwaarde dat Jones over een periode van achttien maanden geen strafbare feiten zou plegen. Deze periode heeft hij niet gehaald, waardoor hij momenteel vast zit in Albuquerque. Of zijn arrestatie verregaande gevolgen heeft, die mede het schema van UFC 197 op de schop zouden kunnen gaan gooien, is momenteel nog niet bekend. De UFC heeft aangegeven wel contact te hebben gehad met het team van Jones, maar wacht met het nemen van mogelijke beslissingen totdat er meer informatie beschikbaar is.
Foto: GettyImages / Zuffa (UFC)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen