“Als Brock Lesnar iets wil, dan lukt het hem ook”

RAW_02222016ej_0723
Op 9 juli maakt Brock Lesnar zijn terugkeer in de UFC-octagon. Wij spraken afgelopen week met zijn WWE-manager en vriend, Paul Heyman over de carrière van Lesnar en de toekomst van de WWE. ‘The Beast’ staat dit jaar ook op de cover van het spel WWE 2K17.
Brock Lesnar is de enige atleet die in zowel de UFC als WWE kampioen is geworden. Daarnaast heeft hij nog altijd de PPV-buy record in de UFC, toen hij Frank Mir versloeg tijdens UFC 100 in 2009. Volgens Heyman is Lesnar de enige die zoiets kan bereiken in de UFC en WWE. “Er is maar een persoon in de wereld die tussen deze twee werelden kan switchen en presteren. En dat is Brock Lesnar. Niemand anders zou het kunnen, Ronda Rousey niet, John Cena niet en zelfs Conor McGregor niet. Het zou wel ideaal zijn om van McGregor een Paul Heyman-guy te maken, aangezien ik graag een deel van zijn salaris wil ontvangen.”
WWE New Era
Op 19 juli gaat SmackDown in de Verenigde Staten voor het eerst live uitgezonden worden op dinsdag en zal er een Draft plaatsvinden, om de WWE Superstars te verdelen over RAW en Smackdown. Het is nog niet zeker of Brock Lesnar en Paul Heyman ook deel uitmaken van de draft. Wel gaat er het een en ander veranderen de komende maanden. “Ik kijk zeker uit naar de WWE Draft, aangezien RAW en Smackdown top WWE-superstars krijgen. Al ben ik vooral benieuwd naar wat er gaat gebeuren met de NXT-superstars Je zag het aan The Shield een aantal jaar geleden die vanuit de NXT kwamen en meteen hun kans grepen. Dat moeten de nieuwe jongens ook doen de komende maanden. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik geen fan was van het nieuwe concept in de WWE.”, aldus Heyman, die in het verleden zelf schrijver was voor Smackdown en commentator.
Hij rekent zelf niet op een terugkeer bij Smackdown. “Ik denk niet dat ze mij overwegen als schrijver. Zelf zie ik het ook niet zitten met twee kinderen en mijn drukke schema.”

Lesnar is door 2K Sports gestrikt voor het nieuwe spel WWE 2K17. ‘The Beast‘ staat op de cover van het spel. Daarmee is het de tweede keer dat de ‘burgemeester van Suplex City‘ op de cover staat van een WWE video game. “Brock (Lesnar) is de eerste atleet die zowel de UFC titel als de WWE titel heeft gewonnen. Hij is nu ook de eerste persoon die op de cover van een WWE spel staat, vervolgens op de cover van een UFC spel en nu weer op de voorkant staat van WWE 2K17. Als het spel op 11 oktober uitkomt zul je componenten zien en begrijp je waarom Brock het aanbod van 2K heeft geaccepteerd”, vertelt Heyman.
UFC en WWE titel?
Mocht Brock van Hunt winnen op 9 juli kan hij zomaar in de titelstrijd worden gegooid door Dana White, al weet Heyman nog niet wat de exacte plannen zijn van Lesnar. “Ik heb geen idee hoe Brock er precies over denkt. Ik weet alleen dat hij een trainingskamp wilde doen en terug wilde keren in de Octagon. Hij wil weer plezier hebben in de UFC, nadat hij in zijn vorige periode vocht tegen zijn ziekte. Ik weet dus niet of hij na 9 juli terug zal keren in de Octagon.” Op de vraag of hij zowel in de UFC als de WWE de titel kan winnen had Heyman een duidelijk antwoord: “Als Brock iets wil, dan lukt het hem ook. Dat hangt alleen af van het feit of hij in de UFC blijft vechten.”
SS_08172014hmm_1431
Wel is duidelijk dat Brock Lesnar op 21 augustus in actie komt tijdens WWE SummerSlam. De laatste keer dat hij in de WWE-ring stond was tijdens WrestleMania, toen hij huidige WWE World Heavyweight Champion Dean Ambrose versloeg. Heyman kijkt uit naar een rematch, maar ziet Lesnar ook graag in actie tegen de nieuwe generatie WWE-superstars. “Als je kijkt naar het NXT-roster dan zie je heel veel toptalenten, zoals Samoa Joe en Finn Bálor. Ik zou ze graag tegen Brock Lesnar in actie willen zien. Ook een match tegen Randy Orton zou niet mis zijn. Daarnaast denk ik dat de fans niet moe zullen zijn van een nieuwe vete tussen Lesnar en John Cena. Uiteindelijk wil ik graag Brock Lesnar met de WWE-titel zien en dus hoop ik op een titelmatch tijdens SummerSlam.”

Foto: © 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen