Brock Lesnar op de cover van WWE 2K17

Artikel-kop-brock
Brock Lesnar is door 2K Sports gestrikt als coveratleet van WWE 2K17. De WWE-superster staat daarmee voor de tweede keer op de cover van een WWE spel.
Lesnar volgt ‘Stone Cold’ Steve Austin op, die vorig jaar het gezicht was van het spel. Eerder maakte 2K Sports al bekend dat WCW-legende Bill Goldberg een special pre-order character is in het spel. Wij spraken afgelopen week de WWE-agent van Lesnar, Paul Heyman. Beide mannen zijn binnen de WWE-ring onafscheidbaar en daarbuiten al jaren goede vrienden.

“Brock (Lesnar) is de eerste atleet die zowel de UFC titel als de WWE titel heeft gewonnen. Hij is nu ook de eerste persoon die op de cover van een WWE spel staat, vervolgens op de cover van een UFC spel en nu weer op de voorkant staat van WWE 2K17. Als het spel op 11 oktober uitkomt zul je componenten zien en begrijp je waarom Brock het aanbod van 2K heeft geaccepteerd. Brock Lesnar is een beest. Niet alleen op TV, maar ook in het echte leven. Wat je ziet op TV en in de nieuwe WWE 2K17 commercial, zo is hij ook in het dagelijks leven. Hij loopt rond alsof Suplex City een echte plek is en hij de veroveraar is”, vertelde Heyman, die zelf ook een rol speelt in het nieuwe spel. “Ik heb inderdaad wat voice-overs ingesproken voor het spel.”
Naast Lesnar is ook Goldberg het gezicht van WWE 2K17. Beide heren hebben een verleden in de WWE-ring en stonden tegenover elkaar tijdens WrestleMania 20 in New York City. Goldberg was toen de winnaar in een wedstrijd waar ‘Stone Cold’ Steve Austin als speciale scheidsrechter fungeerde. “Fans kunnen nu die wedstrijd naspelen. Brock Lesnar zal niet vragen om een rematch, dat zou Goldberg moeten doen. Ik weet dat er een hele hype is rondom Bill Goldberg en het spel, maar laten we duidelijk zijn dat niet hij, maar Brock Lesnar op de cover staat van WWE 2K17.”
WM31_03292015cm_6557
Op 9 juli maakt Lesnar zijn terugkeer in de UFC en staat hij in de Octagon tegenover Mark Hunt. Tussen 2008 en 2011 was The Beast ook actief in de UFC en won hij de zwaargewicht titel van de legendarische Randy Couture. Zijn laatste wedstrijd verloor hij van de Nederlander Alistair Overeem. Nu vijf jaar later gaat hij voor een nieuwe kans in de Octagon. Heyman hoopt op een overwinning voor Lesnar. “Ik hoop op een goede afloop, aangezien hij een maand later in actie komt tijdens WWE Summerslam. Hopelijk trekt hij na 9 juli meer sportfans mee naar WWE en groeit de interesse.”
WWE 2K17 ligt vanaf 11 oktober in de winkels. Fans die het spel nu vooruitbestellen krijgen WCW-legende Bill Goldberg als speciaal character. Daarnaast zullen ook de arena’s van WCW Nitro en Halloween Havoc beschikbaar zijn.
Ons gesprek met Paul Heyman lees je over enkele ogenblikken op Sportamerika.nl
coverartbrock2k17
Foto en afbeeldingen: © 2016 WWE, Inc. en 2K Nederland All Rights Reserved.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen