NEDERLANDER ALEISTER BLACK IN LINE-UP WWE LIVE IN ROTTERDAM AHOY

Aleister_bio--05679e453f96d57c3560d52c35e05825De Nederlander Tom Budgen, alias Aleister Black, gaat zaterdag 13 mei geschiedenis schrijven in Rotterdam Ahoy. De 31-jarige professionele worstelaar uit Amsterdam komt als eerste Nederlander in actie tijdens een evenement van WWE, de grootste sports-entertainment organisatie ter wereld, in Nederland.
De charismatische Budgen treft, onder zijn WWE-naam Aleister Black, tijdens WWE Live in Ahoy de spectaculaire Engelsman Neville en de technisch excellente Austin Aries in een Triple Threat Match waarin de WWE Cruisergewicht Titel op het spel staat.
Tom Budgen heeft ruim veertien jaar ervaring als professioneel worstelaar in het onafhankelijke circuit waar hij, onder de naam Tommy End, een buitengewoon goede reputatie heeft opgebouwd. De Amsterdammer stond onder andere in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Japan en de Verenigde Staten in de ring. Budgen heeft een achtergrond als kickbokser en trainde in het verleden onder andere met MMA-pionier Bob Schrijber. En dát is terug te zien in de ring: het arsenaal van Budgen bestaat uit krachtige stoten, messcherpe ellebogen, gruwelijke knieën en genadeloos harde trappen.
In oktober 2016 tekende Budgen zijn WWE-contract en verhuisde hij naar Orlando, Florida. Daar nam hij zijn nieuwe identiteit aan, passend bij zijn mysterieuze uitstraling: Aleister Black. De duistere ‘anti-held’ Aleister Black traint nu in Orlando zes dagen per week in het state of the art WWE Performance Center en staat meerdere keren per week in de ring bij NXT, het opleidingstraject van WWE, waar hij afgelopen weekend zijn debuut maakte bij NXT TakeOver: Orlando.

De voorlopige line-up van WWE Live in Rotterdam Ahoy ziet er als volgt uit:
Roman Reigns vs. Braun Strowman
Finn Bálor & Sami Zayn vs. Kevin Owens & Samoa Joe
RAW Tag Team Kampioenschap
New Day vs. Enzo Amore & Big Cass vs. Cesaro & Sheamus vs. Gallows & Anderson
WWE Cruisergewicht Kampioenschap
Austin Aries vs. Neville vs. Aleister Black
Bayley & Sasha Banks vs. Charlotte & Nia Jax
Verder komen in actie:
• Big Show
• Golden Truth
• Sin Cara
Kaarten voor #WWERotterdam zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.
© 2017 WWE, Inc. All Rights Reserved.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen