NHL 4 on 4: Wie pakken de laatste plekken in de play-offs?

Colorado Avalanche v Boston Bruins
Aan de andere kant zijn Minnesota Wild en Colorado Avalanche verwikkeld in een heftige strijd om de laatste wildcard in het westen. Wie zie jij als winnaar uit deze tweestrijd komen, of wordt een andere ploeg het kind van de rekening?
Rowdy van Grieken: Even dacht ik dat Nashville misschien slachtoffer zou gaan worden van Colorado en Minnesota, maar dat zie ik niet meer gebeuren. Nashville is naar mijn idee veilig. Ik denk dat Minnesota er uiteindelijk met het laatste ticket vandoor gaat. Colorado leunt simpelweg teveel op Varlamov en Pickard. De enhanced stats van Colorado zijn dramatisch, wat mij het idee geeft dat de Avalanche een bubbel is die elk moment kan knappen.
Bas Rotteveel: Waar in het oosten de plekken wel vergeven lijken te zijn, gaat er in de Western Conference nog een goede ploeg kwalificatie voor de play-offs mislopen. De Predators zijn voor mij verzekerd van minimaal een wildcard en dan moet het tussen de Wild en Avalanche gaan. De Wild gaan dat glansrijk doorstaan, want nadat Torchetti coach is geworden lijkt het heilige vuur weer aangegaan te zijn bij de spelers in Minnesota. Ook is hun programma in de laatste twee weken van het seizoen nét iets prettiger dan die van de Avalanche. Ik heb het gevoel dat Patrick Roy langzaam de grip op zijn ploeg verliest.
Ed Versteeve: Ik neig toch meer naar Minnesota. Die vind ik overall gezien beter dan Colorado. Die laatste ploeg vind ik verrassen met hun positie op dit moment. De Wild waren voor mij op voorhand een outsider voor de Cup, gewoon omdat ik eigenwijs ben. Naast het puntenaantal dat close ligt, is het doelsaldo flink in het voordeel van de Wild. Voor mij dus Minnesota in het post-season.
Kayam Visscher: Gezien de achterstand van de rest en de run van beide in de afgelopen 10 wedstrijden dan moet je er bijna van uit gaan dat het tussen de Wild en de Avalanche gaat. Mijn overtuiging is dat de Wild deze play-off plek gaan veilig stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen