NHL 4 on 4: Wie pakken de laatste plekken in de play-offs?

Elke week geven vier personen hun visie op vier stellingen, vragen of actualiteiten in de NHL. Deze week worden drie NHL-redacteuren van SportAmerika vergezeld door Kayam Visscher (@kayamvisscher). Samen met Kayam, kijken Ed Versteeve, Rowdy van Grieken en Bas Rotteveel naar de ploegen die momenteel virtueel in de play-offs staan. Deze ploegen staan er goed voor en slechts een enkeling lijkt nog in aanmerking te komen om nog iemand een ticket voor de play-offs te ontnemen. Daarnaast richt de blik van het kwartet zich op de fraaie (maar vannacht beëindigde) reeks van Anaheim Ducks. Zijn zij een topfavoriet voor de Stanley Cup? Tot slot een blik op Dylan Larkin van Detroit Red Wings. Hij maakte begin dit seizoen furore, maar is de laatste weken wat minder zichtbaar. Eerst een kort voorstelrondje van Kayam Visscher!
Mijn naam is Kayam Visscher, ben 34 jaar en ben woonachtig in Assen. Ik ben geboren in Amsterdam in ’81, toen ook de grachten nog bevroren waren en ik daar mijn eerste keer op nieuw gekregen Bauers mijn eerste ijshockey beleving had. Wat een machtig gevoel, de pure kracht, snelheid en wendbaarheid! Wat een genot! Vooral ook omdat het merendeel zich op noren over het ijs gleed, voelde het al speciaal.
Ik kwam als 8 jarig jongetje in contact met jongens die uit de States kwamen en mij ook met American Sports in contact brachten, voor mij is de NHL altijd gebleven. De stad Detroid heeft toen al mijn hart gestolen, rauw, ruw en toen zeer succesvol. Ik volg dus al een jaar of 26 de NHL en daarmee ook de Detroit Red Wings, pure passie voor “the fastest game on earth”! Ook ik zit diep in de nacht in mijn Red Wings shirt mijn team aan te moedigen om vervolgens de volgende dag met nog grotere wallen de dag tegemoet te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen