NHL 4 on 4: Wie pakken de laatste plekken in de play-offs?

Minnesota Wild v Detroit Red Wings
In het oosten zijn de acht bovenste ploegen nu aardig los van de rest van de Eastern Conference. Zijn dit de acht ploegen die de play-offs gaan halen?
Ed Versteeve: In mijn ogen kun je Washington, Florida, de New York ploegen, en Tampa Bay alvast opschrijven als deelnemers. Boston, Detroit en Pittsburgh moeten het uit gaan vechten met Philadelphia. Ik vrees daarin een beetje voor mijn eigen ploeg Detroit. In tegenstelling tot Florida, Tampa en Boston heeft Detroit nog geen swingende winning streak neergelegd. Maar de ploeg staat bekend om een strong finish, dus daar hou ik dan maar aan vast.
Kayam Visscher: Met nog meer dan 15 wedstrijden te gaan zie je dat er een gat van 8 punten is ontstaan tussen de plekken 8 en 13, dit is geen ruime marge maar kan genoeg zijn voor het veilig stellen van een play-off plek. Houd wel de Senators en de Flyers in de gaten, wat mij betreft hebben deze teams met een goede run in de afgelopen wedstrijden nog een kans om een play-off plek af te snoepen.
Bas Rotteveel: De Flyers, Devils en Hurricanes hebben nog wel een hele kleine kans. Het probleem voor deze teams is alleen dat de laatste weken van het seizoen vooral tegen divisiegenoten gespeeld wordt. Voor de teams on the bubble in de sterke Metropolitan Division (geldt ook voor de Central Division) is dat een probleem, maar ook direct een kans. Het zijn de spreekwoordelijke 4-punten-wedstrijden waardoor je snel op de ranglijst kan klimmen. Om eerlijk te zijn zie ik daar geen van deze drie teams toe in staat. Zelfs de Flyers niet die vannacht een klinkende overwinning op de Lightning boekte.
Rowdy van Grieken: Dat denk ik wel. Dat Philadelphia nog een laatste poging doet om een play-off ticket te bemachtigen, komt voor mij gewoon te laat. Pittsburgh speelt ijzersterk en Detroit zie ik de die positie ook niet weggeven. Het zal er nu vooral om gaan spannen wie tegen wie zal moeten uitkomen in de play-offs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen