NHL 4-on-4: 'Een referee omver beuken getuigt niet van intelligentie'

d3637326-664c-401e-8714-79f9b3a94767
In de NHL 4-on-4 van SportAmerika laten vier NHL redacteuren elke dinsdag hun licht schijnen op vier nieuwsfeiten, stellingen of geruchten in de NHL. Sinds vorige week sluit één van onze lezers aan als gastredacteur en geeft zijn of haar mening. Deze week is dat Cor Machielsen, die plaats neemt naast Bas Rotteveel, Rowdy van Grieken en Ardin Azir. Aan bod komen deze week de Anaheim Ducks die red hot zijn, de achilleshiel van Edmonton Oilers, Dennis Wideman die twintig duels schorsing kreeg en welke supertrade we kunnen verwachten. Maar zoals altijd stellen we eerst onze gastredacteur van deze week voor.
Even voorstellen: wie is Cor?
Cor Machielsen is 51 jaar en een, zoals hij zelf zegt, bloedfanatiek Feyenoordsupporter. De liefde voor het ijshockey kwam in een tijdperk dat het CCCP team de wereld domineerde. Hij zag de legendarische doelman Tretjak, de KLM line met Krutov, Larionov en Makarov aan het werk en Fetisov als strateeg. Na een Olympisch toernooi met de Russen te hebben gezien zat het warme gevoel in zijn hart voor de sport.
Zijn favoriete team is Edmonton Oilers, de ploeg die hij in de jaren ’80 onder aanvoering van Wayne Gretzky zoveel prijzen zag winnen. Cor volgt de NHL en prestaties van zijn ploeg nauwgezet. Zijn hoop is gevestigd op de rebuild met Connor McDavid als kartrekker, maar vooralsnog wordt hij ernstig teleurgesteld dit seizoen. Het past een beetje bij de favoriete teams die Cor door dik en dun steunt; zowel Feyenoord als de Oilers waren ooit de beste van de wereld, maar nu al jaren zonder prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen