NFL 4-on-4: teams, coaches en quarterbacks

4. Welke quarterback maakt de meest verrassende move?

Chris van Dijk: “Sam Darnold wordt getrade naar de New Orleans Saints. De Saints zitten in caphell, maar met een cap van net onder de 200 miljoen dollar zijn er nog wel mogelijkheden om er onderuit te komen. Die ruimte gebruiken ze om Sam Darnold te halen. Die valt volgend jaar nog onder een rookie contract is een versterking ten opzichte van Hill en Winston.”

Laurens van Heuverswijn: “Deshaun Watson verhuist niét, al is dat letterlijk gezien geen move natuurlijk. Iedereen lijkt er nu vanuit te gaan dat de quarterback van de Texans zomaar weg kan, maar het contract is loodzwaar en hij zal bijzonder veel moeten opbrengen voor de Texans. Als de nieuwe GM slim is, neemt hij Bienemy, Caldwell of Frazier aan. Dat zijn drie coaches van Afro-Amerikaanse afkomst, en misschien is dat wel voldoende om hun ster in de Lone Star te houden.”

Ton de Vries: “Deshaun Watson gaat naar Carolina. Eigenaar David Tepper is duidelijk geweest, hij wil een QB die het team naar de Superbowl kan brengen. Teddy Bridgewater gaat dat niet zijn en dus zijn de Panthers op zoek. De nieuwe GM, Scott Fitterer, heeft bij de Seahawks geleerd hoe je blockbuster trades op zet. Stiekem is de wens hier de vader van de gedachte, maar het kan serieus!”

Toon Aerts: “Het lijkt er sterk op alsof de tijd van Jimmy Garoppolo er zo goed als op zit in San Francisco. Ik denk dat Jimmy G dit offseason terugkeert naar zijn oude nest, de New England Patriots. Bill Belichick was altijd al fan van hem; hij had er destijds zelfs een vervroeg afscheid van Tom Brady voor over. Met Jimmy G lenigen de Patriots hun grootste nood, terwijl Jimmy G zelf een kans krijgt om een herstart in zijn carrière te maken.”


Lees hier alle NFL 4-on-4 artikelen

Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur. NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Go Bills!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen