NFL 4-on-4: teams, coaches en quarterbacks

3. Welke nieuwe head coach gaat de grootste prestatie neerzetten met zijn nieuwe team?

Chris van Dijk: “Robert Saleh. Ik vind het een goede keuze van de Jets, misschien wel de beste hire van het offseason. Het is jammer dat hij het niet met Trevor Lawrence mag laten zien, maar als het de Jets lukt om de quarterback van de toekomst te vinden, dan kan dit wel eens een mooi verhaal worden.”

Laurens van Heuverswijn: “Urban Meyer heeft een grote resumé, maar de voormalige head coach van THE Ohio State krijgt in Jacksonville ook een jong roster om mee te werken. Zijn quarterback wordt Trevor Lawrence, er is zeventig miljoen dollar om mee te werken onder de salary cap en heel veel spelers lijken op weg om een stap vooruit te zetten in 2021.”

Ton de Vries: “Ik sta niet gek te kijken als Urban Meyer en de Jaguars volgend seizoen al mee gaan doen om een plekje in de play-offs. Het team bulkt van jong talent, krijgt straks een uitstekende QB en heeft gigantisch veel cap space om het team direct te versterken. Dit team zou wel eens kunnen gaan verrassen volgend jaar.”

Toon Aerts: “Het zal niemand verbazen dat ik hier Brandon Staley neerzet. De beste man bewees bij de LA Rams al dat hij een stevige defensie kan neerzetten en nu mag hij bij de buren bewijzen dat hij een heel team naar z’n hand kan zetten. Hij heeft bij de Chargers met Justin Herbert een van de meest opwindende jonge quarterbacks van de NFL ter zijner beschikking en beschikt aan beide zijden van de bal over genoeg talent om een serieuze sprong voorwaarts te maken. Ik zie niet in waarom de Chargers niet meteen de play-offs kunnen halen onder Staley.”

Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur. NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Go Bills!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen