NFL 4-on-4: stand van zaken in de divisies


1. In de AFC North krijgen de Ravens concurrentie van de Steelers en Browns. Wie gaat er uiteindelijk met deze divisie vandoor?


Ton de Vries

“De Ravens blijven favoriet, maar de margin for error is omlaag gegaan. Het scheme van alle drie de ploegen is niet superzwaar waardoor onderlinge duels cruciaal zijn. Dan zullen de Ravens er dus moeten staan. Nou heb ik geen moment twijfel dat hen dat lukt, maar het wordt geen walk over.”

Luuk Dokter

“Dat worden gewoon de Ravens. Eerlijk gezegd denk ik echter wel dat Cleveland overall uiteindelijk een meer talentvol roster heeft; aan beide kanten van de bal. De Browns zijn echter de Browns en daarom verwacht ik niet dat zij hun voorsprong op papier hard kunnen maken. Het voordeel is inmiddels wel dat Cleveland een capabele head coach en general manager heeft. Dat gaat zich nu echter nog niet volledig uitbetalen.”

Chris van Dijk

“Concurrentie is een groot woord. De Browns en Steelers staan in de buurt, omdat de Ravens al tegen de Chiefs hebben gespeeld en de rest niet. De Ravens gaan deze divisie echter gewoon winnen; met minimaal één vinger in de neus. De strijd om plek twee is wel heel interessant. Ik denk dat de Browns die gaan pakken; al is het moeilijk vertrouwen hebben in de ploeg. Ik ben nog niet overtuigd van de Steelers. Hun drie tegenstanders zijn nu 1-11, dus het ongeslagen record zegt me niets. Het is echt heel jammer dat de wedstrijd tegen de Titans niet doorging.”

Toon Aerts

“Dat zullen in principe nog steeds de Ravens zijn. Al is de concurrentie wel groter dan ik had gedacht. Vooral van de Steelers. De Browns zijn offensief zeker potent, maar de defensie laat te veel zwakheden zien. Daar zullen de Ravens in de volgende onderlinge match-up zeker opnieuw van profiteren. De Steelers daarentegen zijn defensief een machine en kunnen volgens mij de Ravens wel eens in bedwang gaan houden. Dan moeten ze daarnaast nog wel voldoende wedstrijden winnen om het onderlinge duel echt beslissend te maken. De Ravens blijven nog wel topfavoriet in de NFC North.”

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen