NFL 4-on-4: maakt Cam het verschil bij de Patriots?


4. Oudgedienden Adrian Peterson (35) en Frank Gore (37) lijken te spotten met alle wetten van de sport door nog steeds op het veld te staan. Welke 30+ speler in de NFL gaat ons komend seizoen laten zien dat hij nog niet versleten is?


Ton de Vries

“Thomas Davis. De LB keert terug bij zijn favoriete coach: Ron Rivera. Het jaar bij de Chargers werd niet wat hij er van gehoopt had. Bij Riverboat Ron voelt de 37-jarige Davis zich weer helemaal thuis. Zijn “buddy” Luke Kuechly, bijna 10 jaar jonger, ging dit voorjaar met pensioen. Davis wordt echter de solide basis van de Washington Redskins dit seizoen en het verlengstuk van Rivera in het veld. Overigens gaat ook golden oldie Philip Rivers een prima seizoen draaien achter die waanzinnige O-line van de Colts.”

Luuk Dokter

“Ik blijf even bij het duo dat je in de vraag uitlicht. Ik ga zonder twijfel voor Adrian Peterson. Frank Gore was vorig seizoen allesbehalve een toevoeging aan de Bills running game. Het feit dat Devin Singletary een uitzonderlijk talent bleek, verbloemde dat enigszins. Peterson liet zien nog steeds een serieus aantal rushing yards te kunnen laten noteren. Dat gaat hem ook dit seizoen weer lukken.”

Chris van Dijk

“Ik ga hier voor iemand van wie ik vooral hoop dat hij komend jaar het verschil kan maken: J.J. Watt. Hij liet in de play-offs al zien wat hij extra brengt als hij fit is. Als hij komend jaar geen blessures krijgt, gaat hij weer bij de topverdedigers horen.”

Toon Aerts

“Philip Rivers. De man had geen al te best laatste seizoen bij de Chargers. Hij gooide maar liefst 20 intercepties en noteerde de op één na slechtste passer rating uit z’n carrière.  Dit seizoen komt hij bij de Indianapolis Colts terecht en bij dat nieuwe team, achter een meer dan solide offensive line, zal Rivers zichzelf heruitvinden. Hij wint met de Colts de AFC South en zal laten zien dat Tom Brady en Drew Brees niet de enige oudjes zijn die nog steeds kunnen schitteren op pensioengerechtigde leeftijd.”


Lees hier het weekoverzicht van week 26 en de 4-on-4 van vorige week!
Heb je suggesties voor vragen in onze volgende 4-on-4? Laat het ons weten in een reactie of op twitter, via @SportAmerika.
Vergeet niet de laatste NFL podcast te beluisteren op je favoriete platform!

Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen