NFL 4-on-4: maakt Cam het verschil bij de Patriots?


2. In de podcast en de 4-on-4 hebben we het uitvoerig over de AFC East gehad, veelal werden de Bills als favoriet betiteld, is er iets verandert voor jullie nu Cam naar NE komt?


Chris van Dijk

“Hoe goed en fit is Cam Newton? Dat is de grote vraag. Het verhaal gaat dat hij vorig jaar geen last van zijn schouder had en dat hij dit jaar fit is. In dat geval zijn de Patriots voor mij nu wel de favoriet in de AFC East. Zij hebben de beste verdediging van de vier en met een fitte Cam ook de beste quarterback.

Toon Aerts

“Het zou wel eens erg nipt kunnen worden in de AFC East. Ongeacht wie er nu de startende QB wordt in Foxborough verwacht ik geen scenario waarin de Patriots plots vergeten zijn wat winnen is. De defense en special teams zijn sterk genoeg om er een aantal wins uit te slepen voor Bill Belichick. Als Cam op een degelijk niveau kan presteren, dan komen daar wellicht meer wins bij. Dan wordt het plots heel spannend wie uiteindelijk de AFC East naar zich toetrekt. Wat mij betreft zijn de Pats weer helemaal in de running om hun 22ste (!) divisietitel te winnen.”

Luuk Dokter

“Nee, ik denk nog steeds dat Buffalo de grootste kans maakt op de divisiewinst. Door de komst van Cam komen de Patriots qua kans wel dichterbij. De resterende tijd tot aan de seizoensopening is echter te kort om de offense net zo te kunnen managen als Brady deed. Plus: naar wie gaat Cam die bal in godsnaam gooien?”

Ton de Vries

“Wat mij betreft niet. Ik had de Patriots al als mijn favoriet voor de AFC East. Ze worden alleen maar sterker op deze manier. Overigens blijft de aanval een probleem voor New England en zullen ze ook komend seizoen weer zwaar gaan leunen op hun sterke defense en special teams.”

Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen