NFL 4-on-4: maakt Cam het verschil bij de Patriots?


3. De Patriots kregen weer eens een straf voor het filmen van de tegenstander langs het veld, doe eens een gewaagde voorspelling: Wat wordt het volgende incident waar de Patriots een straf voor zullen krijgen?


Toon Aerts

“De NFL is geduldig aan het wachten tot het effectief een manier vindt om de Patriots te straffen op basis van winstpercentage en records. Ik vermoed dat ze bij het winnen van een zevende Super Bowl automatisch geweigerd worden van deelname aan de play-offs in het jaar nadien.”

Luuk Dokter

“De incidenten rijgen zich aaneen en het is vooral heel irritant dat ze het gewoon blijven doen. De ellende met deze voorspelling is dat het altijd de meest bizarre dingen zijn. Laat ik dan ook maar voor een bizarre voorspelling gaan. De persoon in het pak van Billy Buffalo blijkt gerekruteerd te zijn door Belichick en geeft inside information door aan de Patriots. Desondanks mag het niet baten.”

Ton de Vries

“Nadat Cam Newton op glorieuze wijze de Patriots naar de Superbowl heeft gebracht, verklaart een arts in Moldavië dat hij de schouder van de QB heeft geïnjecteerd met een verboden paardenmiddel. Newton wordt levenslang geschorst. Verder moeten de Patriots als straf verplicht met Brian Hoyer aantreden in de Superbowl en mogen ze de komende 5 jaar geen QB meer draften.”

Chris van Dijk

“Dat is een goede vraag. Hoe gek je het ook bedenkt, Bill Belichick heeft er ongetwijfeld al eens over nagedacht en het waarschijnlijk geprobeerd. In de AFC East gaan de Pats geen problemen hebben, dus Belichick kan zijn ideeën bewaren voor de play-offs. Voor de wild card game tegen de Browns sluiten de Pats Odell Beckham op in een toilet, waarna hij pas halverwege het vierde kwart wordt vrijgelaten als de Patriots al een comfortabele leiding hebben.”

Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen