NFL 4-on-4: het megacontract en Redtails, Natives of …?


2. Eigenaar Dan Snyder heeft aangegeven te denken over een nieuwe naam voor de Redskins. Als nieuwe teamnaam worden onder meer Redtails, Presidents, Monuments, Generals en Warriors genoemd. Wat zou jouw voorkeur hebben voor een nieuwe naam en waarom?


Toon Aerts

“Ik vind de Washington Natives wel iets hebben, maar die staat niet in de lijst. Geef mij dan toch maar de Redtails. De geschiedenis en symboliek achter die naam is enorm en het zou een goed signaal zenden dat Snyder eindelijk bij zijn zinnen is gekomen.”

Ton de Vries

“De achtergrond van de Redtails is bijzonder, maar wel wat vergezocht. Toch zou ik die naam kiezen uit dit lijstje. Teken ook meteen Colin Kaepernick en Dan Snyder is ineens frontrunner van een nieuwe revolutie in de NFL. Ik vond zelf de Washington Wildfires een mooie; in California zullen ze daar alleen niet zo over denken.”

Luuk Dokter

“Ik heb twee voorkeuren. Natives en Warriors. In beide gevallen kan het logo en de kleurstelling blijven. Natives lijkt me extra mooi, omdat de naam daarmee van een racistische term naar een eerbetoon verandert.”

Chris van Dijk

“Eigenlijk maakt het mij allemaal niet zoveel uit; neem iets neutraals en dan is het prima. Het verhaal achter Redtails is wel mooi, maar dat is meer omdat je dan skins voor tails kunt vervangen, want de Redtails waren niet in Washington gestationeerd. Ik zou gaan voor DC, want ik vind Washington DC wel lekker klinken. Het heeft iets bekends en geen enkel team heeft iets vergelijkbaars.”

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen