NFL 4-on-4: de veel te vroege NFC-voorspellingen

2. In de NFC North is er, behalve bij de Vikings, vrij veel ontwikkeling under center. Vorig seizoen haalden de Bears en Packers de play-offs. Wie lukt dat in 2021?

Lars Leeftink: “De Packers (met Aaron Rodgers) zijn een lock. De Lions ook, maar dan in negatieve zin. De Vikings hebben hun defense versterkt en zouden, net zoals de Bears (met Justin Fields), een serieuze kans moeten maken op een wildcard plek.”

Chris van Dijk: “Ik ga ervan uit dat de Packers er ergens in de komende maanden in slagen om Aaron Rodgers tevreden genoeg te stellen om komend seizoen gewoon op Lambeau te spelen. Als dat lukt, winnen de Packers de divisie met twee vingers in de neus. De Vikings en Bears hebben stappen gezet in het off-season, maar ik denk dat het voor de Vikings nog te vroeg komt en dat Fields ook een jaartje ervaring nodig heeft. Dus alleen de Packers gaan de play-offs halen. Zelfs als ze het met Jordan Love moeten doen.”

Jurian Ubachs:To Aaron, or not to Aaron, That’s the question. Maar goed, ik schreef hier enkele weken geleden al dat AaronGate episode nummer zoveel net als alle eerdere episodes met een sisser zal aflopen. Rodgers blijft en de Packers consolideren hun machtspositie in de NFC North, met inderdaad de Lions als zwakste broeder. De strijd tussen de Vikings en de Bears om plek twee en eventueel een wildcard wordt interessant, maar komt voor de Bears net een jaar te vroeg. De Vikings krijgen het vooral zwaar met concurrenten uit de NFC West.”

Toon Aerts: “Als Aaron Rodgers gewoon speelt, voorzie ik geen problemen bij de Packers. Laat ons het echter even interessant maken en zeggen dat Rodgers zijn kat stuurt naar Green Bay. Dan ligt alles open! De Bears maken net op tijd de switch van Andy Dalton naar Justin Fields en slepen tegen alle verwachtingen in de divisietitel in de wacht. Jordan Love blijkt dan ook nog eens een competente opvolger te zijn van Rodgers en slaagt er net in de Packers op de tweede positie te parkeren met een wildcard als bonus.”

Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur. NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Go Bills!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen