NFL 4-on-4: de veel te vroege NFC-voorspellingen

1. De NFC East was het lelijke eendje van de NFL in 2020. Het Washington Football Team wist met een negatief record de play-offs binnen te sluipen. Wie gaan er dit seizoen de play-offs halen?

Lars Leeftink: “Washington Football Team. De Giants gaan ook stappen maken (zeker aanvallend), de Cowboys durf ik inmiddels mijn geld niet meer op te zetten en de Eagles vind ik van allemaal het meest onzeker. WFT heeft naast een fantastische defense nu ook een offense die op papier beter is dan die van vorig jaar.”

Chris van Dijk: “De Philadel.. nee zelfs ik kan niet echt een goede reden bedenken waarom de Eagles de divisie zouden winnen. Washington is denk ik wel de favoriet, al blijft de potentie van de Cowboys intrigerend. Op papier zou je zeggen dat Dallas een beter team heeft, maar gelukkig weten die dat altijd wel te verzieken. Daarom gaat Fitzmagic naar de play-offs.”

Jurian Ubachs: “Ja, ik zeg ook Washington. Zij hebben waarschijnlijk met afstand de beste verdediging en de aanval heeft ook wat fijne upgrades gekregen. Ik schat de aanval van de New York Giants wel hoger in en als Dak Prescott fit aan het seizoen kan beginnen, hebben de Cowboys ook meer firepower, maar de D van The Football Team zal in staat zijn Fitzpatrick’s turnovers onschadelijk te maken, waardoor er genoeg gewonnen wordt om de divisie te winnen.”

Toon Aerts: “Ik wijk niet af van de andere voorspellingen en ga daarom ook voor het Washington Football Team. Meer zelfs, dit seizoen zullen ze dat mét een positief record doen! De NFC East mag dan het lelijke eendje geweest zijn in 2020, in 2021 kijk ik toch uit naar wat The Football Team te bieden zal hebben. De andere teams zijn volgens mij ook beter dan vorig jaar, maar zullen allen tekort komen voor de play-offs.”

Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur. NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Go Bills!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen