NFL 5-on-5: De Championship Games Preview

AFC Championship - New England Patriots v Denver Broncos
Denver – New England is weer Manning – Brady. Wat gaat volgens jou de doorslag geven in deze ontmoeting met wie als winnaar?
WB: Denver had al moeite met het gehavende Pittsburgh en leunde puur op de defense. Het zou mij verbazen als ze het New England lastig kunnen maken. Ik denk dat ze starten met Manning en het niet aandurven om hem tijdens de wedstrijd te vervangen door Osweiler als het niet loopt. Alle druk ligt dus op de schouders van Peyton Manning. Dan zet ik mijn geld toch liever op Tom Brady.
MvD: De offensive line van de Patriots gaat de doorslag geven. Gaten creëeren voor de running backs en de pass-rush van Denver tegenhouden. Met een stabiele O-line is de kans groot dat Tom Brady als winnaar van het veld afstapt.
CvD: Brady en Manning staan op het affiche, maar daar draait het natuurlijk helemaal niet om. Het is de strijd der verdedigingen. De Broncos D is een van de sterkste in de league, maar als de Patriots defense voor goede veldposities kan zorgen door Manning en (vooral) de running game af te stoppen, dan gaat de verdediging van Denver Tom Brady natuurlijk niet stoppen. Het gaat denk spannender worden dan veel mensen verwachten, maar de Patriots zijn te goed om dit te verliezen.
JH: De QB. Brady is op dit moment zo veel beter dan Manning. De Denver-verdediging is de beste in de NFL dit seizoen en dragen de Broncos al het hele seizoen maar Brady en Belichick weten echter als geen ander zwakheden te ontdekken en benutten. Ik zie de Broncos geen 35 punten scoren met Manning als QB en ik denk dat die nodig gaan zijn om te winnen. Wist je dat Brady (3) dit seizoen meer TD’s gegooid heeft in Denver dan Manning (1). Patriots gaan weer naar de Super Bowl.
TK: De defense van Denver. Manning gaat weer als vanouds gooien en zijn receivers zullen de ballen niet wederom laten vallen als ware het hete broden. Dus de D van de Broncos gaat Brady omver blazen.

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
  1. De overtime rules mogen wat mij betreft ook zo blijven. Dan moet je maar winnen in reguliere tijd.
    De eerste helft van de Panthers was zeer overtuigend. De eerste keer dat de Carolina Defense Lynch wist te stoppen was machtig. Lynch werd als een ongehoorzame jongen naar de eigen endzone gestuurd.
    De Patriots gaan winnen. Brady zal weer het verschil maken. Alleen de Broncos horen natuurlijk niet voor niets bij de laatste 4.
    Finale wordt Patriots – Panthers denk ik. Dat wordt twee weken wachten. Hopelijk komt er weer een nieuwe ‘gate’onzinverhaal. Gaat de tijd sneller.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen