NFL 5-on-5: De Championship Games Preview

Carolina Panthers v Atlanta Falcons
De Seattle Seahawks zullen niet voor het derde jaar op rij in de Super Bowl staan. In de eerste helft werden de Seahawks overklast door de Carolina Panthers. Zij mogen het nu zondag opnemen tegen de Arizona Cardinals voor een plek in de Super Bowl. Vijf NFL-redacteuren kijken in deze wekelijkse rubriek vooruit naar dit duel, de strijd in de AFC en naar de nieuwe coaches die aangesteld zijn door de verschillende teams.
Foto’s: Getty Images

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
  1. De overtime rules mogen wat mij betreft ook zo blijven. Dan moet je maar winnen in reguliere tijd.
    De eerste helft van de Panthers was zeer overtuigend. De eerste keer dat de Carolina Defense Lynch wist te stoppen was machtig. Lynch werd als een ongehoorzame jongen naar de eigen endzone gestuurd.
    De Patriots gaan winnen. Brady zal weer het verschil maken. Alleen de Broncos horen natuurlijk niet voor niets bij de laatste 4.
    Finale wordt Patriots – Panthers denk ik. Dat wordt twee weken wachten. Hopelijk komt er weer een nieuwe ‘gate’onzinverhaal. Gaat de tijd sneller.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen