Dit moet je weten over gokken op de NHL

INGEZONDEN BOODSCHAP

De National Hockey League (NHL) is de professionele ijshockeycompetitie in Noord-Amerika, bestaande uit 32 teams: 25 uit de Verenigde Staten en 7 uit Canada. De NHL wordt beschouwd als de belangrijkste professionele ijshockeycompetitie ter wereld en is één van de belangrijkste professionele sportcompetities in de Verenigde Staten en Canada. Ook in Nederland kijken veel mensen regelmatig een wedstrijd in de NHL, terwijl we er ook wel eens een gokje op willen wagen. Dit kun je doen bij een online casino dat genoemd wordt op Kelbet nadat je het onderstaande artikel hebt doorgenomen! 

NHL-weddenschappen

Hockey is een matig-populaire goksport. In de Verenigde Staten staat de sport achter de NFL, NBA en MLB in termen van kijkers en inzetinteresse, maar men krijgt nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid aandacht van gokkers, ook in Nederland. Hockeyweddenschappen kunnen worden geplaatst op de uitkomst van individuele wedstrijden, matchups tussen teams of op de Stanley Cup play-offs.

NHL-tips en kansen

Over het algemeen zullen de kansen veel beter zijn dan bij andere sporten, zoals voetbal of basketbal, vanwege het relatief gelijke speelveld tussen teams. Hoewel ijshockey niet vol is van pariteit zoals honkbal, heeft het minder ongelijkheid tussen sterkere en zwakkere teams in vergelijking met andere Amerikaanse sporten. De zwakkere teams zijn nog steeds competitief in elk spel, wat de waarde van games veel beter maakt voor gokdoeleinden.

Hockeyhandicap

NHL-handicappers wordt grotendeels geadviseerd om wat onderzoek te doen naar de rosters van hun team, voordat ze weddenschappen plaatsen. IJshockey is uniek onder de vier grote sporten, omdat één speler aanzienlijk meer invloed kan hebben op de uitkomst van een wedstrijd dan in andere sporten. IJshockeywedstrijden worden vaak beslist door één geluksdoelpunt of powerplay-kans, en wedden op een team dat zwak is in het midden kan je gemakkelijk geld kosten, vanwege het belang van de centra voor de aanval van hun team — ze nemen meestal face-offs en dienen als de ‘quarterback’ van het team.

Handicappers wordt ook geadviseerd om bij NHL-weddenschappen rekening te houden met de weersomstandigheden. Warm weer kan de ijscondities onvoorspelbaar maken, wat de prestaties van een team kan beïnvloeden. Hotels en vluchten voor teams die in warme klimaten spelen, zullen tijdens de wintermaanden duurder zijn, wat betekent dat het doorgaans beter is om in deze situaties op thuis-underdogs te wedden als je op zoek bent naar de beste prijs.

NHL-lijnen en lijnmakers

De lijnen in hockey zijn vergelijkbaar met die in andere sporten, waarbij favorieten minder gunstige kansen krijgen dan underdogs. De geldlijn is nog steeds aanwezig, dus gokkers zullen behoorlijk wat informatie hebben om over na te denken voordat ze hun weddenschappen plaatsen. De lijnen zullen echter doorgaans wat strakker zijn dan bij andere sporten vanwege de gelijkmatige teams die tegen elkaar opboksen.

Trends in NHL-weddenschappen

Over het algemeen is het het beste om meer te weten te komen over mogelijke trends voordat je je weddenschappen plaatst. De nieuwste trend die alle soorten sportweddenschappen, waaronder hockey, verwisselt, is crypto-sportweddenschappen. Van Bitcoin-wedsites, Ethereum-wedsites tot de nieuwste Ripple-wedsites, er zijn genoeg van deze cryptobookmakers aan de orde gesteld en ook ijshockey wordt hier niet buitengesloten.

Coverfoto: gamblingsites.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen