UFC sluit deal met Glory Kickboxing

ufc 193
De UFC heeft gisteren aangekondigd een deal te hebben gesloten met Glory omtrent de uitzendrechten. Glory evenementen uit het verleden zullen te zien zijn op UFC Fight Pass. De streamingdienst van de UFC zal tevens de live events gaan streamen.


Alleen de Superfight Series (under card) van toekomstige Glory evenementen zullen live worden gestreamd. De main card blijft in handen van ESPN. Daarnaast zullen ook de K-1 gevechten uit het verleden te zien zijn op Fight Pass. Zo kunnen fans onder meer kickboks legendes Remy Bonjasky, Badr Hari en Semmy Schilt on-demand zien. Meer dan 100 live evenementen en 2000 uur aan materiaal is door de UFC gekocht om meer abonnees te trekken voor hun streamingdienst. De K-1 finale uit 2002 tussen de Nederlander Ernesto Hoost en Jerome Le Banner is een van die vele gevechten die is binnengehaald door de UFC.

Naast de K-1 World Grand Prix shows zullen ook de Dynamite! gala’s beschikbaar zijn. Alsof dat niet genoeg was zullen ook de gevechten van de voormalige kickboks promoter It’s Showtime te zien zijn online. Een van de oprichters van Glory, Scott Rudmann, is opgetogen met de deal. “UFC Fight Pass is het beste wat de MMA wereld te bieden heeft en Glory is het beste wat de kickbokswereld te bieden heeft. Het is daarom een hele mooie samenwerking.”
Opmerkelijk genoeg heeft Glory vorig jaar nog een gezamenlijk evenement georganiseerd met Bellator, de grootste concurrent van de UFC. Een maandabonnement kun je vanaf 7,99 per maand krijgen op de website van UFC Fight Pass. De eerste video’s van Glory zijn al geupload en de database zal de komende maanden verder worden aangevuld.
Foto’s: Getty Images Archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen