UFC 214: Alle gevechten op een rij

Daniel Cormier/Foto: Wallpaperdsc.net

UFC 214 is hier! Door alle drukte rondom de rematch tussen Daniel Cormier en Jon Jones zou men bijna vergeten dat de gehele card stacked is, zoals dat ook wel wordt genoemd. Leuk en aardig, de grootste rivaliteit in de vechtsport die een tweede aflevering krijgt, maar voor het zover is, is er ook al van alles te zien. Daarom bespreken we alle match-ups van de main card op deze avond.

drie titels en een vete

UFC 214 stoot UFC 211 van 13 mei van de troon waar het gaat om de best gevulde line-up van 2017. Was er in mei nog wel een enkel gevecht te benoemen waar weinig waarde aan gehecht hoefde te worden, daar is nu elk gevecht een voltreffer. Tenminste, als het verloop ook daadwerkelijk zo zal zijn als men verwacht. Dit komt niet in de laatste plaats omdat er niet één, niet twee, maar zelfs drie titels te verdelen zijn in het Honda Centre in Anaheim, Californië.

Honda Centre
Honda Centre/Wikimedia Commons

Uiteindelijk kijkt iedereen natuurlijk het meest uit naar de headliner van deze avond. Eindelijk zal de lange lopende feud tussen Cormier en Jones een vervolg krijgen. Velen hopen zelfs dat dit tweede deel de opmaat is voor de ultieme eer in de combat sports, het voltooien van een trilogie. Om die reden behandelen we de fight card op de komende pagina’s dan ook in omgekeerde volgorde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen