McGregor vecht op 20 augustus tegen Diaz

Nate.diaz
Conor McGregor en Nate Diaz staan op 20 augustus tegenover elkaar in de T-Mobile Arena in Las Vegas tijdens UFC 202. Het gevecht dat oorspronkelijk volgende maand al plaats had moeten vinden, is met een maand vertraagd.


Beide heren stonden in maart ook in de octagon toen Diaz de wereld verraste en McGregor liet opgeven. Meteen na de confrontatie werd er gesproken over een mogelijke rematch en die werd later in maart ook aangekondigd. Tijdens UFC 200 zou Diaz-McGregor 2 plaatsvinden, maar plotseling kondigde de Ier zijn pensioen aan op twitter. Dat werd later gevolgd door een persbericht van de UFC, waarin werd verteld dat het gevecht niet door zal gaan. McGregor was in IJsland en had geen zin om naar Las Vegas en New York te vliegen om UFC 200 te promoten. Dit zorgde er voor dat Dana White hem van de kaart moest schrappen en er een nieuwe tegenstander zou komen voor Diaz.
De Amerikaan had weinig zin daarin en wilde alleen tegen McGregor vechten, aangezien hij dan veel meer zou gaan verdienen. Samen met Lorenzo Fertitta ging White op bezoek bij McGregor om het een en ander goed te praten en te kijken wat er mogelijk is. De Ier liet weten open te staan voor een rematch met Diaz en niets anders. Daarop gingen de eigenaren van de UFC ook in gesprek met Diaz, waar het gesprek minder goed liep. De Amerikaan eiste meer geld voor het gevecht met McGregor.
Het lijkt er nu op dat beide vechters hun zin hebben gekregen. McGregor en Diaz staan over twee maanden te strijden voor hun eer tijdens UFC 202.
Foto: Archief Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen