José Aldo hint op pensioen Conor McGregor

José Aldo
Jose Aldo (Foto: Wikimedia Commons)

José Aldo denkt dat 26 augustus de dag wordt dat Conor McGregor met pensioen gaat. In een gesprek met Fighthype.com liet de voormalige rivaal van de Ier doorschemeren dat hij denkt dat Mayweather versus McGregor het laatste gevecht van de tweevoudig UFC-kampioen gaat worden.
“Met het geld dat hij met dit gevecht verdient gaat hij uit beeld verdwijnen. We zien hem nooit meer terug, niet in de UFC, niet als bokser, nergens”, aldus Aldo. Dit zou ook betekenen dat er nooit meer een rematch tussen Aldo en McGregor zal komen. Lange tijd was Aldo de grote rivaal van McGregor. Na meer dan een jaar opbouw sloeg McGregor de onverslaanbaar geachte Aldo knock-out op UFC 194. UFC-baas Dana White liet onlangs doorschemeren dat McGregor na zijn duel met Floyd Mayweather op jacht wil naar Khabib Nurmagomedov.

Hij liet bovendien optekenen dat hij denkt dat de knock-out-kracht van de Ier misschien iets overschat wordt. “Hij vecht normaal in 4 ounce handschoenen. Die zijn zo dun, als je je tegenstander goed raakt gaat hij neer. Rondom de handschoenen die gedragen gaan worden is veel discussie.

‘Hij is slecht voor de sport’

Aldo was niet te spreken over de manier waarop de MMA-ster zich momenteel presenteert. Vooral het voorval rondom sparringpartner Paulie Malignaggi zette veel kwaad bloed. De voormalig wereldkampioen boksen werd op een foto afgebeeld alsof hij knock-out ging in een sparringssessie. Malignaggi claimt dat dit onjuist is. “McGregor heeft geen respect, niet voor de sport, niet voor de mens. Hij is slecht voor de sport”, zei Aldo hierover.
Hij vervolgde: “Ik geloof Malignaggi. Je kunt aan de foto zien dat het een duwtje was.” Het voorval deed veel stof opwaaien. Paulie Malignaggi verliet zelfs boos het trainingskamp van McGregor. De New Yorker is nog altijd niet te spreken over de manier waarop de zaken zijn gelopen en valt zijn voormalige sparringpartner voortdurend aan op sociale media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen