MLB Podcast: Just A Bit Outside Ep. 22


Episode 22: In Memoria, Indians, Mets, ejections, Mr. 3000, Pete Rose, videogames en veel meer!


Met Justin en Lionel elders, is het deze week aan Jasper en Mike om met z’n tweeën de tweeëntwintigste aflevering van Just A Bit Outside bij elkaar te praten.

Twee weken na de laatste ‘reguliere’ aflevering is er nieuws genoeg, dus de twee hosts hebben elk drie Momenten van de Week. Ook wordt er stilgestaan bij het overlijden van Darren Daulton en Don Baylor. Daarna buigen de heren zich over enkele high profile ejections. Er is ook eindelijk aandacht voor Adrian Beltre’s 3000e honkslag, wat naadloos aansluit op een discussie over de HoF-haalbaarheid van Beltre’s carrière.
Daarnaast wordt gekeken naar de impact van de vorige week verruilde spelers op hun nieuwe teams. Ook zijn er weer trades te melden (huh, na de deadline?) en komen Dallas Keuchel, Bartolo Colon, Jose Siri’s streak en nieuwe Hall of Famers Jeff Bagwell, Tim Raines en Ivan Rodriguez langs. Ohja, en is er weer eens ophef rondom Pete Rose (zucht).
De show eindigt met een volle mailbag. De twee hosts zich buigen over Steve Bartman, Billy Beane’s erfenis en toekomst en baseball videogames door de jaren heen.
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook. Volg je de show via iTunes? Laat dan alsjeblieft een recensie achter!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen