NHL PotD: Carl Hagelin duikt 'em binnen!

PicsArt_01-02-09.39.25
Ondanks nominaties voor Patrick Kane (Chicago), die op de breakaway weer een van zijn beruchte backhanders gebruikte, en van Andrew Copp (Winnipeg), die tussen twee verdedigers door glipte en Wild-keeper Devan Dubnyk op de backhand verschalkte, gaan we voor de Play of the Day van vandaag naar de stad waar tevens een wedstrijd van een van de meest verhitte rivaliteiten in de NHL; Pittsburgh! De Flyers en de Penguins namen het daar namelijk vannacht tegen elkaar op in het Consol Energy Centre.
We spoelen even door naar de derde periode, om precies te zijn met vijftien minuten en 46 seconden te gaan. De Penguins kwamen in deze wedstrijd op een 3-0 voorsprong, maar een late goal van Wayne Simmonds in de tweede periode bracht de Flyers dichterbij.
Phil Kessel ontvangt de puck van Carl Hagelin en speelt deze terug op Kris Letang, die op de blueline klaarstaat op een wristshot te nemen, gezien de hoeveelheid ruimte de Flyers hem geven. Zijn schot wordt echter van richting veranderd en vindt Flyers-keeper Steve Mason niet. De puck belandt vlak voor Carl Hagelin en hij bedenkt zich geen moment. Hij duikt op de puck af en werkt deze zo in het doel, omdat Steve Mason niet in positie stond; 4-1 Penguins. Deze fraaie goal stuwde de Penguins voort naar de overwinning; het werd 6-2 in Pittsburgh.

    • Nu ik het zo terugkijk, lijkt het inderdaad meer op simpelweg vallen dan op een duik. Werd ook een beetje van de wijs gebracht door het commentaar, maar alsnog een fraaie goal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen