NHL 4-on-4: Daniel Sprong Special!

Sprong Header Articles
In de NHL 4-on-4 schijnen elke week vier personen hun licht op vier actuele stellingen of vragen in de NHL. Dit is inmiddels de vierde week dat we een gastredacteur aan tafel hebben. Deze week is dat Darcy Cudmore (Twitter: @DarcyCudmore).
Omdat de play-offs er weer aan zit te komen in de QMJHL en in de andere jeugdcompetities in Noord-Amerika, zullen we het deze week uitgebreid over Daniel Sprong en zijn Islanders hebben. Darcy Cudmore kijkt samen met Rowdy van Grieken, Jeroen Veenstra en Bas Rotteveel naar Charlottetowns kansen, de rol van Sprong specifiek en of Sprong volgend seizoen het seizoen kan afmaken in Pittsburgh. Daarnaast zullen we ook nog ons licht laten schijnen op enkele andere toptalenten buiten de NHL.
Maar eerst; Wie is Darcy?
Ik ben Darcy Cudmore en woon in Charlottetown, Prince Edward Island, in Canada. Ik werk als journalist voor The Buzz magazine en werk voor het radioteam voor de wedstrijden van de Charlottetown Islanders. Hierdoor ken ik Sprongs spel nu al voor een aantal jaren. Verder schrijf ik ook over ze op social media en hoop ik later voor een groot sportmedium in Canada in dienst te treden. Qua NHL behoort mijn hart toe aan de Maple Leafs!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen