NFL 5-on-5: Conference Championship Edition

Bron: Matt West

3. NEW ENGLAND PATRIOTS: AFC CHAMPIONS?

Hoe gaan de New England Patriots de Jacksonville Jaguars verslaan?
Chris van Dijk:
In elk ander geval behalve het ideale Jacksonville scenario. Als Brady fit genoeg is en zijn normale niveau kan halen dan is het verschil in kwaliteit tussen Jacksonville en New England te groot. De verdediging van de Jaguars heeft een goed seizoen achter de rug, maar gaf vorige week zes touchdowns op tegen Big Ben. De aanval de Patriots is nog beter.
Luuk Dokter:
Met een functionerende Brady en de oude vertrouwde Blake Bortles. De Jags zijn in staat om veel punten te scoren, maar hebben in de divisional round ook laten zien veel tegen te kunnen krijgen. Als Brady doet wat Brady doet, is er niks aan de hand. Als Bortles doet wat Bortles normaal gesproken doet, wordt het een walk in the park voor de Pats. Het grootste gevaar voor Belichick’s boys is onderschatting. Daar zullen de Jags korte metten mee maken.
Toon Aerts:
Op ervaring en talent. Brady is de beste QB aller tijden en Bill Belichick is de beste coach aller tijden. De Patriots zullen de Jags running game neutraliseren en dan is het aan Bortles om het verschil te maken. Bortles zal fouten maken, terwijl Brady gewoon Brady zal zijn, net als vorige week.
Rick Elschot:
De running game van de Jaguars stoppen en Tom Brady, Tom Brady laten zijn. Het is nooit rustig tijdens de play-offs in Foxborough. Altijd lijkt er wel iets te zijn. En dit keer was het de rechterhand van Brady. Een geblesseerde Brady zou de ondergang van de Patriots kunnen zijn (vertrouwen in Hoyer heb ik niet echt), maar met Brady in het veld is dit team torenhoog favoriet om opnieuw de Super Bowl te winnen. Brady is de G.O.A.T. en dat liet hij vorig weekend opnieuw zien tegen Tennessee.
Met ‘Gronk’ heeft Brady een belangrijk wapen die moeilijk te verdedigen is en met Dion Lewis een speler in bloedvorm aan zijn zijde. Daarnaast kan terugkerend Zwitsers zakmes Burkhead zomaar eens de x-factor worden in deze wedstrijd. Het stoppen van de Jags running game zal voor de defense prioriteit één zijn, geef Fournette geen ruimte en zorg dat Tom Brady zo snel mogelijk het veld weer op kan. En als het lukt dan kan Brady zich opmaken voor de 8e Super Bowl in zijn carière.
Jules Huijnen:
‘Do Your Job!’ zou je zeggen. De Patriots zijn favoriet, maar ik denk dat dit lastiger wordt dan iedereen verwacht. De Patriots moeten de run stoppen, iets wat ze dit seizoen moeilijk afging (31e in yards/attempt allowed met 4.7) en zo Bortles de bal verplichten te gooien. Een snelle voorsprong zou helpen. Als de O-line Brady kan beschermen komt het goed.

Voorspelling Jacksonville Jaguars @ New England Patriots:

Chris van Dijk: Brady scoort twee touchdowns in het eerste kwart, Jacksonville is vrij kansloos en de Patriots winnen met 17 – 34
Luuk Dokter: 13 – 24
Toon Aerts: De ervaring en de offense van Brady en McDaniels zullen het nipt halen van de Jags D. 23-27.
Rick Elschot: Ik denk dat uiteindelijk de Jaguars winnen met 28 – 24 doordat ze Tom Brady een nachtmerrie bezorgen in Foxborough en Fournette minstens 2 touchdowns op het bord weet te zetten.
Jules Huijnen: De verrassing van het seizoen. Bortles in de Super Bowl. De verdediging sleept hem mee naar een 21-10 overwinning voor Jacksonville in een wedstrijd waarin Brady drie keer van handschoen wisselt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen