NFL 5-on-5: Conference Championship Edition

Bron: Twitter/AP

1. BESTE WEDSTRIJD OOIT?

Door de geweldige ontknoping werd de wedstrijd tussen de Saints en de Vikings van afgelopen zondag een instant classic. Komt hij in je top 3 wedstrijden ooit?
Chris van Dijk:
Nee. Het slot was fantastisch en alles wat de NFL zo mooi maakt, maar daarvoor was het dat natuurlijk niet. Van een classic verwacht je dat de wedstrijd je de hele tijd boeit en dat deed dit niet. Ik denk dat veel fans in de rust van het duel naar bed zijn gegaan. Heerlijk duel, dat zeker. Echter geen top 3 wedstrijd ooit.
Luuk Dokter:
Persoonlijk vind ik dat je een ‘beste wedstrijd ooit’ gezien en beleefd moet hebben. Dat heb ik niet, dus kan het dat voor mij ook niet zijn. Bij de Bengals @ Ravens game heb ik dat dit seizoen bijvoorbeeld wel. Niettemin is de touchdown van Stefon Diggs zonder twijfel een memorabel moment in het huidige seizoen en de geschiedenis van de NFL. Die gaan we vaak terug zien!
Toon Aerts:
Het was een fantastische wedstrijd, zonder twijfel. Al vond ik de Steelers-Jags wedstrijd ook geweldig. Ook daar zat ik op het puntje van m’n stoel. Maar er zijn toch nog drie wedstrijden die bij mij nog meer emoties losmaakten dan afgelopen weekend. De Seahawks-Packers NFC Championship van 2015 was fenomenaal met een metamorfose van Russell Wilson tijdens de game. En dan de laatste twee Superbowl-zeges van de Patriots, met die van vorig jaar eenzaam op kop. 28-3 achter bij de rust, winst in OT. De GOAT comeback van de GOAT quarterback. Ik krijg er nog kippenvel van!
Rick Elschot:
Als Vikings fan zijnde sowieso! Bij mij staat hij met stip op één! Hoe spectaculair de laatste Super Bowl ook was, je eigen team zien stunten op deze manier overtreft alles. Ik heb nog nooit met zo veel emotie een wedstrijd beleefd. Ik heb de winnende touchdown van Diggs inmiddels denk ik wel honderd keer bekeken (beste versie overigens onder Titanic muziek) en ik kan het eigenlijk nog steeds amper geloven. En eindelijk lukt het een keer WEL voor de Vikings in de play-offs! Geeft goede hoop voor nog een Minnesota Miracle dit jaar.
Jules Huijnen:
Top drie aller tijden voor de neutrale fan denk ik niet. Daarvoor was de eerste helft niet spectaculair genoeg. Maar voor Vikings fans zeker. De franchise heeft nog nooit een Super Bowl gewonnen. Dit jaar zou echt hun jaar kunnen zijn en ik gun het ze van harte. Als ze 4 februari in eigen huis mogen spelen om Super Bowl LII gaan we de Minneapolis Miracle nog eindeloos in herhaling zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen