NFL 4-on-4: wie gaan er dit seizoen met de awards vandoor?


4. Wie wordt de Defensive Player of the Year?


Chris van Dijk

“Ik zeg Nick Bosa. Er zijn best veel spelers die in aanmerking kunnen komen voor de titel. Zijn belangrijkste concurrenten zijn de broers TJ en JJ Watt, Aaron Donald, Stephon Gilmore en Khalil Mack. Waarom Bosa? Hij is de enige van deze spelers die de play-offs haalt en dat geeft hem net het voordeel in een spannende strijd.”

Ton de Vries

“Hierbij alvast een hot take voor komend seizoen: de Patriots gaan gewoon weer de AFC East winnen. We stappen allemaal gemakkelijk over het feit heen dat de defense vorig seizoen bijna elke wedstrijd wist te winnen voor de ploeg van Bill Belichick. Veel slechter is de defense er niet op geworden. Zelfs als ‘The Stid’ er niks van blijkt te bakken, scoort de defense nog genoeg punten om wedstrijden te winnen. Dus de DPOY komt bij de Patriots vandaan. De beste defensieve speler die ze hebben luistert naar de naam Stephon Gilmore. Dat is daarom mijn veel te vroege DPOY.”

Toon Aerts

“Hiervoor kijk ik opnieuw naar de AFC East. Ook al zal het de Patriots niet lukken de AFC East te winnen, toch kunnen ze nog steeds teren op een stevige defense. Stephon Gilmore was vorig seizoen al Defensive Player of the Year en hij gaat in 2020 dat kunststukje nog eens over doen.”

Luuk Dokter

“Stephon Gilmore is al een tijdje de dominante cornerback in de NFL. Vorig seizoen werd hij Defensive Player of the Year, maar er kwamen kleine scheurtjes in zijn heerschappij op de positie. Zijn opvolger vinden we in dezelfde divisie en op dezelfde positie. Tre’Davious White is een essentiële schakel in de Bills defensie en zit Gilmore sinds zijn komst in de league op de hielen. Zoals de Patriots de kroon van de AFC East moeten afstaan aan de Bills, moet Gilmore de zijne afstaan aan White.”
Lees hier het weekoverzicht van week 24 en hier de 4-on-4 van vorige week!
Heb je suggesties voor vragen in onze volgende 4-on-4? Laat het ons weten in een reactie.

;x;

;x;

Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur. NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Go Bills!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen