NFL 4-on-4: wie gaan er dit seizoen met de awards vandoor?


3. Wie wordt de Offensive Player of the Year?


Chris van Dijk

“Derrick Henry. De running back blijkt opnieuw de hele aanval van de Titans te zijn. Goed voor de divisie is het niet, maar deze prijs is een pleister op de wond. Andere kandidaten voor deze prijs zijn de quarterbacks die in de MVP-race blijven maar het niet worden; oftewel Patrick Mahomes, Lamar Jackson en Tom Brady.”

Ton de Vries

“Michael Thomas. De Saints gaan weer een hoop punten scoren komend seizoen, maar het is Thomas die daar vooral de credits voor krijgt. QB Drew Brees staat bij de start van dit seizoen al 1-0 achter in alle lijstjes na zijn recente uitspraken. Daarnaast gaat Thomas de belangrijke plays maken en een highlight reel neerzetten om van te watertanden. De beste WR in de league heeft tot slot als grote voordeel dat de cornerback posities in de NFC South zeer dun bezet zijn.”

Toon Aerts

“Ik ga voor een van de wapens van Tom Brady in Tampa Bay: Mike Evans. Een herboren Tom Brady zal in z’n nopjes zijn met het arsenaal aan wapens dat hij in Tampa terugvindt. Ik zie Mike Evans uitgroeien tot zijn favoriete target en bijgevolg een hoop yards en punten op het bord zetten.”

Luuk Dokter

“Stefon Diggs speelde vorig jaar een uitstekend seizoen voor de Vikings, maar hij had een grote behoefte aan een nieuwe uitdaging. Die vond hij in Upstate New York, omdat de Bills de investering wel aandurfden. Josh Allen was vorig seizoen de quarterback die het hoogste aantal catchable passes uit de handen van zijn receivers zag glippen, maar Diggs brengt daar dit seizoen verandering in. De voormalig Viking en de reus uit Florida vormen in 2020 een dodelijke tandem die Diggs de titel Offensive Player of the Year brengt.”

Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur. NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Go Bills!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen