NFL 4-on-4: wie gaan er dit seizoen met de awards vandoor?


2. Wie wordt de Coach of the Year?


Chris van Dijk

“Adam Gase. Hoe langer ik er over nadenk, hoe minder absurd het wordt dat de Jets de AFC East winnen. Als ze dat lukt, gaat deze titel naar Gase. Zijn concurrentie is Kliff Kingsbury als hij met de Cardinals de NFC West weet te winnen en Kevin Stefanski als hij de Browns naar de play-offs leidt.”

Ton de Vries

“Mike McCarthy. Hij heeft namelijk het grote voordeel dat zijn voorganger vrij weinig wist te presteren met, in mijn ogen, een ijzersterke selectie. Dat gaat McCarthy wel doen en daardoor lijkt het straks direct geweldig met deze prijs tot gevolg. Ik twijfelde lang tussen McCarthy en Mike Vrabel. Laatstgenoemde gaat komend seizoen laten zien dat de Titans geen eendagsvlieg zijn.”

Toon Aerts

“Brian Flores. De Patriots worden mogelijk voor het eerst in twaalf jaar van de AFC East-troon gestoten. Dat zal niet gebeuren door de Buffalo Bills, maar door de Miami Dolphins (toevallig de enige andere ploeg die in 17 seizoenen de AFC East wist te winnen). Deze historische mijlpaal zal de coach, Brian Flores, de titel van Coach of the Year opleveren.”

Luuk Dokter

“Sean McDermott werkt al enkele jaren op duurzame en systematische wijze aan een team dat ieder jaar een play-off team is. Dit jaar valt het grootste deel van de puzzel in elkaar en blijkt zijn coaching essentieel in een diepe play-off run voor Buffalo. Met een dergelijk sensationeel seizoen valt hem eindelijk de lang verwachte eer van Coach of the Year ten deel.”

Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur. NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Go Bills!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen