NFL 4-on-4: de blik op week 1


3. De Bucs, met Tom Brady, op bezoek bij de Saints is door ons gekozen als Game of the Week. Wie slaat de eerste slag in de NFC South?


Toon Aerts

“Dit wordt een mooie! Twee oude quarterbacks, waarvan niemand echt weet of ze nog voldoende armkracht hebben, in een dome tegen elkaar. Het gaat alleszins beide offenses ten goede komen, denk ik. In principe moeten de Saints dit altijd winnen, als je de rosters naast elkaar legt. Het wordt volgens mij echter wel smullen. Ik denk dat de tandem Brady-Gronk kan spetteren, zeker omdat Gronkowski nog topfit is. Uiteindelijk triomferen de Saints in een klassieke “shoot-out”..”

Luuk Dokter

“Ik denk dat dit een blowout win voor de Saints wordt. Vorig seizoen behoorden zij wellicht in de Super Bowl en de Bucs is vooral een bij elkaar geraapt zooitje. Weliswaar een kwalitatief zooitje, maar geen team dat lekker op elkaar is ingespeeld. Zeker niet op de cruciale posities. De verwachtingen zijn hoog, maar de uitkomst zal teleurstellend zijn.”

Ton de Vries

“Wat een wedstrijd! Op papier vooral. Natuurlijk, de Bucs barsten van het talent, helemaal na de toevoeging van Fournette. De gebrekkige voorbereiding speelt echter vooral in de kaart van de teams die weinig aan verandering onderhevig zijn. Daarom is dit duel een enorm voordeel voor de Saints. Die staan met grotendeels dezelfde spelers op het veld straks; in de eigen superdome. Ik vrees dat deze pot, tussen de twee QB-oudjes, een anticlimax gaat worden. De Saints gaan alle Bucs fans weer even met beide benen op de grond zetten.”

Chris van Dijk

“Dit wordt een heerlijk duel. Het voordeel van het niet spelen van oefenwedstrijden is dat we helemaal geen idee hebben van wat we kunnen verwachten van Tompa Bay. Hoe gaat Brady het doen in een andere omgeving, met een nieuwe coach? Aan de wapens ligt het niet. Zeker niet nu ze ook nog Fournette erbij hebben gekregen. Hoe gaat het echter bij de Saints? Lukt het ze om Kamara binnen boord te houden? Als ze daar in slagen, denk ik dat de Saints dit duel winnen. Die ploeg is zo compleet en op papier het beste in de NFC. De Bucs lijken een zekerheid voor de play-offs, maar zijn niet beter dan de Saints..”

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen